Hien már koncertezik
2010. szeptember 05. 17:01
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
I Love Hien.
2010. szeptember 05. 17:36
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Nagy tömeg? Most ugye csak viccelsz? Épp ott dolgoztam, és történetesen sikerült elsétálnom a színpad mellett többször is, amikor ő lépett fel, de nagy tömeget nem láttam. A Caramel koncerten volt tömeg, akkor cselezgetni kellett, hogy a WC-hez jussak.
Hienről meg annyit, hogy az első 10 percben nem is tudtam, hogy ő énekel, mégis sikerült észrevennem, hogy a hangja rendesen csúszkált, néhol lelöktem volna a színpadról olyan borzalmas volt, máskor meg egyenesen akartam, hogy énekeljen még. Azt hittem, valami helybéli karaoke-verseny van.
Aztán jött valaki és közölte, hogy ez a Hien borzalmas, mondom 'ez ő?
'
Amúgy ő nem mehet el a bankba pénzt kivenni? Még ha el is vették a bankkártyájukat, akkor is elmúlt 16 éves, már írhat alá, és az anyja is biztos írhatna meghatalmazást neki erre...A másik meg, hogy ha nem kezelheti a saját pénzét sem, akkor mégis hogy akarnak megélni abból, amit ő keres?
(Hú bocsi a kisregényért, de kikívánkozott
)
Hienről meg annyit, hogy az első 10 percben nem is tudtam, hogy ő énekel, mégis sikerült észrevennem, hogy a hangja rendesen csúszkált, néhol lelöktem volna a színpadról olyan borzalmas volt, máskor meg egyenesen akartam, hogy énekeljen még. Azt hittem, valami helybéli karaoke-verseny van.
Amúgy ő nem mehet el a bankba pénzt kivenni? Még ha el is vették a bankkártyájukat, akkor is elmúlt 16 éves, már írhat alá, és az anyja is biztos írhatna meghatalmazást neki erre...A másik meg, hogy ha nem kezelheti a saját pénzét sem, akkor mégis hogy akarnak megélni abból, amit ő keres?
(Hú bocsi a kisregényért, de kikívánkozott
2010. szeptember 05. 17:44
Én nem nagyon szeretem Hient de azért hajrá
Mondjuk jobb mint lüszike:D
2010. szeptember 05. 18:40
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Hajrá, hien.
2010. szeptember 05. 18:43
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Megfogadta a tanácsom
Vajon ismeri ezt az oldalt??
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: