Tokio Hotel appear at Channel Cuatro's El Hormiguero in Madrid 2009-09-28
2010. szeptember 08. 00:49
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline |
Hát nem tudom ki hogy van vele, de soha nem szerettem az ilyen tini bugyit nedvesítő, koncerten sikoltozásra kényszerítő nyálas divat pop zenét.De Töredelmesen be kell hogy valljam nagy Rock zene rajongóként ,hogy egy számuk annyira bele véste magát az agyamba,hogy két napon keresztül csak azt hallgattam.Nem tudom magam sem +magyarázni.Vagy a videó klip tetszett meg, vagy a zene kerített a hatása alá...vagy mind kettő.Pedig még csak nem is bonyolult valami sem zeneileg, sem szöveget tekintve.De tetszik.
2010. szeptember 09. 01:18
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline |
De a többi nem fogott meg Csak ez a szám ahogy a srác énekel úgy néz ki mint egy női sündisznó aki konektorba dugta a farkincáját,ezáltal jobban ki van világítva mint a Pesti karácsonyfa és úgy mozog mint aki nincs tisztában a saját identitásával.De ezzel együtt tetszik.Ma a cégnél be dugtam a fülembe az iphone-om, és aki ismeri a kütyüt tudja milyen istenesen tud dübbeni...és ma legalább 6 szor énekeltem teli torokból a számot, én 37 éves vén f***,míg a beosztottaim halálra röhögték magukat!Mondták utána hogy még jó hogy nem, dolgozik itt Nagy Feró mert rögtön kirúgott volna...
Szerintem jó volt! Ének karos voltam, és sokáig voltam zenekar mellett is...jó és van is hallásom.De hát a helyi zsűri kiszavazott..Mindegy mert még megyek kétszer a héten dolgozni és tuti előadást kapnak.Most készülök tánccal is !! Ezek szerintem ha meglátják felmondanak!!
Szerintem jó volt! Ének karos voltam, és sokáig voltam zenekar mellett is...jó és van is hallásom.De hát a helyi zsűri kiszavazott..Mindegy mert még megyek kétszer a héten dolgozni és tuti előadást kapnak.Most készülök tánccal is !! Ezek szerintem ha meglátják felmondanak!!
2011. január 11. 14:45
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline |
Nagyon aranyosak. Ezek azok,amikor főznek?? Mert akk a videót láttam
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.