Íme az új Rihanna
2010. szeptember 07. 17:16
|
|
candygirl99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 130781 offline
|
a szokásos tuc-tuc zene mostanában elég sok előadó váltott erre a stílusra azt hittem rihanna legalább nem, de mindenki tévedhet. :'(
2010. szeptember 07. 17:22
hát igen rihannának van hangja
viszont ez tényleg olyan mint az átlag de azért most legalább olyan énekli, akinek van hangja :Dam nem olyan rossz ....
2010. szeptember 07. 17:32
most nem értem, miért baj,hogy stílust váltott? Szerintem ez a szám nagyon is jó, főleg partykra. Azért elég unalmas lenne, ha még mindig az Umbrella-hoz hasonló számai lennének. Félre értes ne essék, azt is nagyon imádtam, és ez is nagyon jó!
2010. szeptember 07. 17:36
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szupi lett.
2010. szeptember 07. 17:57
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát nem egészen erre számítottam. Inkább legyen popos. Az állt neki jól. Az "elá-elá-é-é-é" meg ezek. De ez a kissé tüc-tüc disco zene nekem nem jön be. Örülök, hogy leszámolt a Rated R-rel, az sokk volt számomra, de ez sem sokkal jobb. Mondjuk még így is inkább ez, mint amaz. DON'T WORRY, BE HAPPY NOW!
2010. szeptember 07. 17:58
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
És amúgy a refrénnél a hangja meg mínusz kettő.
2010. szeptember 07. 18:01
Jó szám de a régebbiek jobbak voltak.De lehet hogy idővel jobban megszeretem mert a múltkori váltás sem tetszett elöszőr most meg imádom
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: