Cheryl Cole után Nadine Coyle is elkezdi szólókarrierje építését. A 25 éves énekesnő albuma Insatiable címmel fog megjelenni november 8-án.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: érkezik Nadine Coyle első albuma
2010. szeptember 07. 15:49
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
Jaj,de örülök! Imádom Nadine-t,a GA-ban ő volt a kedvencem,és szerintem neki van a legszebb hangja,remélem olyan sikeres lesz,mint Cheryl. És tetszik a dal is!
2010. szeptember 07. 17:54
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline |
Nem azért, mert én amúgy sem bírtam túlzottan, de összehasonlítva ezt Cheryl "Promise This" című hamarosan megjelenő számával... hát, lehet, hogy pár hét múlva megjelenik a hír, hogy Nadine nagyon szeretné újra összekaparni a Girls Aloudot... de azért sok sikert Nadine!
2010. szeptember 07. 18:26
teairrafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 132238 offline |
Sok sikert kívánok Nadine-nak. Remélem, ő is lesz akkora sztár, mint Cheryl. gillanyi13-hoz hasonlóan nekem is ő a kedvencem a Girls Aloud-ból.
2010. szeptember 07. 19:46
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
öhjaj...na én ezt a csajt sose bírtam, de így mégjobban fogom utálni. Ez egy tiszta Cheryl koppincs, ha Chez nem kezd szólókarierbe akkor ő sem. És elmondhattok akárminek, de remélem nem lesz akkora sikere mint Chezzának.
2010. szeptember 07. 20:46
teairrafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 132238 offline |
prézli, Cheryl Cole fan! Ha így folytatjátok, akkor szerintem fogtok néhány ellenséget szerezni magatoknak a Nadine Coyle rajongók közül.
2010. szeptember 08. 15:30
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
teairrafan ez van nem jön be akkor nem fogjuk azt írni, hogy hú de jó lett, meg hú de szeretjük
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.