Legendary (2010)
2010. szeptember 16. 17:59
ezidáig elég vegyes kritikákat kapott a film!
Cena nagyon bellelkesült a drámai aalakítása miatt hogy többek között azt nyilatkozta hogy két dolgot tűzött ki célnak még a karrierjében egyszer hogy Oscar díjat nyerjen...
és hogy Wrestlemánián legyőzze Undertakert..nos hát merész kijelentések ezek de ismerve Cenát hát semmi sem lehetetlen
Cena nagyon bellelkesült a drámai aalakítása miatt hogy többek között azt nyilatkozta hogy két dolgot tűzött ki célnak még a karrierjében egyszer hogy Oscar díjat nyerjen...
2010. november 08. 21:33
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Én még nem láttam, de egyszer biztos megnézem. Eddig láttam Cena összes filmjét. Olvastam róla olyan kritikát, hogy gyorsabban elaltat mint egy sleeperhold
. Remélem nem ilyen lesz.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.

1 felhasználónak tetszik: