A sztárok megrohamozzák Budapestet!
2010. szeptember 09. 18:43
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
hát azért jó pár ember ki van hagyva a cikkből...de mindegy
2010. szeptember 09. 18:45
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
ja persze és szerinted anyudék el megtehetik,hogy téged be fizessenek 1 miley koncertre?kivéve ha ne vagytok miliomosok mert ha az első sorban szeretnéd látni akkor több 20 ezret le kellene pengetni!!!!
2010. szeptember 09. 18:48
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (kbrigitta96 @ 2010.09.09. 18:45)
ja persze és szerinted anyudék el megtehetik,hogy téged be fizessenek 1 miley koncertre?kivéve ha ne vagytok miliomosok mert ha az első sorban szeretnéd látni akkor több 20 ezret le kellene pengetni!!
Nem olyan drága azért egy koncert. (:
2010. szeptember 09. 18:53
Milyen jó lenne ha a kicsi városokba is jönének sztárok...
Én sajna egy ilyen kicsi városban lakok és ha mindig Pestre mennek akkor én egyszer se fogom a kedvenceimet élőben látni...
Én sajna egy ilyen kicsi városban lakok és ha mindig Pestre mennek akkor én egyszer se fogom a kedvenceimet élőben látni...
2010. szeptember 09. 19:03
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Idézet (Vikici @ 2010.09.09. 18:55)
De ugye tudjátok miért jönnek?-Szép jó,hogy itt forgatnak,de hát,magyar ország sajnálatosan a legolcsóbb hely,ahol forgatni tudnak,és ez nekik így éri meg.
Én tudom... de azért jó hogy jönnek
2010. szeptember 09. 19:06
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
D0716: én is igy vagyok, 2 órára lakok Bp-től...
Lehet, hogy nemlátom Ggát :'(
2010. szeptember 09. 19:07
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
wannascream!Lady Gaga Budapesti koncertjére az első sorba 24.500,00 FT a jegy de ami nincs olyan rossz helyen az csak 21.500,00 FT!!!ebből a pénzből lehetne értelmesebb dolgokat venni ami neked a hasznodra válik nem csak az,hogy kedvencedet nézd,elhiszem,hogy te is szeretnéd látni én is szeretném,de lehet azt értelmesebb dolgokra is fordítani ha bele gondolsz ameddig nem te gürcölsz a megélhetésért addig neked nem drága mert nem fogjátok fel....gondolom nem kell papolni!
2010. szeptember 09. 19:32
Demi lovato is majd jön :-), hát igen tökjó, hogy Selena ezt az országot választaná nyaralásképpen, míga többiekm köbö hawaii-ra mennének :-)..izéé..Justin Bieber nemugy volt, hogy jövőre jön csak?? nekem jó az, ha ebben az évben jön :-) dee arra akkor kéne pénz is x)..
Angelina Jolie filmforgatására is tervezem, hogy kimegyek egy barátnőmmel
:P csak kéne tudni, hol és mikor kezdi forgatni :-)
Angelina Jolie filmforgatására is tervezem, hogy kimegyek egy barátnőmmel
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: