Naruto (2002)
2012. november 03. 15:26
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Samballa100 @ 2012.09.07. 09:41)
Régi topic már, de azért reagálok.
Hiszed vagy sem, a fillerek nagy szerepet játszanak abban, hogy ne unatkozzunk. Fillerre ugyanis akkor van szükség, hogy ha egy anime manga alapján készül, és a megfilmesitők rohamosan megközelitették a manga történetet, és hogy ne legyenek hónapos kihagyások az epizódok között, fillereket készitenek. Amik persze nem viszik közelebb a történetet a végéhez, semmilyen formában nem juttatják előrébb a dolgot. Viszont vannak olyan Naruto rajongók, és lesznek is, akik már esedeznek egy Naruto epizódért, legyen az filler vagy bármi más...(erre pl ottvannak a Shippuuden filmek) Általában a filler 1 személyre öszpontosit, (megkell jegyezzem hogy Naruto útja a villámok földjére készült fillerek nagyon jók voltak...) Tehát nem unatkoztam, még a fillerek alatt sem. Az hogy most mit nevezünk klasszikusnak, nem tudom megmondani, Nekem a Dragon Ballz olyan mint a Yu-yu hakushow, addig vered az ellenfeled ameddig akarod, nem hoigy nem hal meg, de még ki sem fárad, majd mikor már azthisszük kifáradt, hirtelen olyan eőre kap ami még napokon keresztül húzza majd harcot...(Lásd a Hakushow-ban 5 epizódon keresztül verekedett Sengshui-val) Erről ennyit.
Hiszed vagy sem, a fillerek nagy szerepet játszanak abban, hogy ne unatkozzunk. Fillerre ugyanis akkor van szükség, hogy ha egy anime manga alapján készül, és a megfilmesitők rohamosan megközelitették a manga történetet, és hogy ne legyenek hónapos kihagyások az epizódok között, fillereket készitenek. Amik persze nem viszik közelebb a történetet a végéhez, semmilyen formában nem juttatják előrébb a dolgot. Viszont vannak olyan Naruto rajongók, és lesznek is, akik már esedeznek egy Naruto epizódért, legyen az filler vagy bármi más...(erre pl ottvannak a Shippuuden filmek) Általában a filler 1 személyre öszpontosit, (megkell jegyezzem hogy Naruto útja a villámok földjére készült fillerek nagyon jók voltak...) Tehát nem unatkoztam, még a fillerek alatt sem. Az hogy most mit nevezünk klasszikusnak, nem tudom megmondani, Nekem a Dragon Ballz olyan mint a Yu-yu hakushow, addig vered az ellenfeled ameddig akarod, nem hoigy nem hal meg, de még ki sem fárad, majd mikor már azthisszük kifáradt, hirtelen olyan eőre kap ami még napokon keresztül húzza majd harcot...(Lásd a Hakushow-ban 5 epizódon keresztül verekedett Sengshui-val) Erről ennyit.
Tudom, hogy a fillereket akkor kapunk, amikor eléggé megközelíti az anime a manga történetét, de nekem eléggé unalmasak. Igaz mostanában láttam egy-két jó fillert, de úgy igazából nem annyira érdekel, megnézem, de csak ennyi. Plusz nem vagyok fanatikus Naruto-rajongó, - de ettől függetlenül szeretem az animét - szóval lehet, hogy ezért sem jönnek be annyira a fillerek. Nem tudom.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.

1 felhasználónak tetszik: