Cheryl elárulta a Vogue-ban adott interjújában, hogy nem szeretné, ha egy átlagember életét kellene élnie.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cheryl Cole utálná a normális életet
2010. szeptember 13. 15:41
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
2010. szeptember 13. 15:43
|
|
brenda1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 133570 offline
|
én is lennék híres csak sajnos nem vagyok tehetséges dehát valaki így születik valaki nem sajnos el kell fogadni a tényeket. én sem akarok egy unalmas irodába dolgozni a szüreke hétköznapokon
2010. szeptember 13. 15:52
Persze én is szeretnék híres lenni..de az nem úgy van ám!xD Csak az USA-ban lenne jó,itt kösz nem x)) Ott több a lehetőség filmek terén stb.
2010. szeptember 13. 15:54
|
|
niki13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 656 Csatolások: 409 Azonosító: 124190 offline
|
"Demi Lovato őrült
Persze én is szeretnék híres lenni..de az nem úgy van ám!xD Csak az USA-ban lenne jó,itt kösz nem x)) Ott több a lehetőség filmek terén stb."
Szerintem is!!
Persze én is szeretnék híres lenni..de az nem úgy van ám!xD Csak az USA-ban lenne jó,itt kösz nem x)) Ott több a lehetőség filmek terén stb."
Szerintem is!!
2010. szeptember 13. 16:00
a magyar hírességek is max 1-2 év és eltűnnek vagy nem népszerűek
Hát igen:/
Hát igen:/
2010. szeptember 13. 16:03
|
|
brenda1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 133570 offline
|
Az itt a legnagyobb baj, hogy Magyarország egy elég kicsi ország és nincs itt semmi nagy látnivaló ami idevonzaná a túristákat pl: Amerikából vagy Ausztráliából. Mivel az ország nem ismert így a sztárok se ismertek . megkérdeznél egy amerikait héé tudod hol van magyarország? nem tudna rá válaszolni. persze vannak kivételek
2010. szeptember 13. 16:08
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
örülök neki hogy ezt a pályát választotta mert nagyon jól csinálja.
hát mivel h munkamániás elég nehéz lenne neki irodában ülnie.
hát mivel h munkamániás elég nehéz lenne neki irodában ülnie.
2010. szeptember 13. 16:15
brenda1
Az itt a legnagyobb baj, hogy Magyarország egy elég kicsi ország és nincs itt semmi nagy látnivaló ami idevonzaná a túristákat pl: Amerikából vagy Ausztráliából. Mivel az ország nem ismert így a sztárok se ismertek . megkérdeznél egy amerikait héé tudod hol van magyarország? nem tudna rá válaszolni. persze vannak kivételek
Egyetértés:))
Egyetértés:))
2010. szeptember 13. 17:53
|
|
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline
|
nekem olyan nagyképűnek tűnik...nemcsak most, úgy általában...
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: