Catherine Siachoque - ¿Dónde está Elisa?
2010. szeptember 14. 12:39
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. szeptember 14. 12:43
Na végre valaki, aki tökéletesen le tudott írni egy spanyol címet.
2010. szeptember 14. 12:49
Köszi a képeket!
Mexicano, nem mindenki beszél 300 nyelvet, mint Te, már ne is haragudj... dühítenek az ilyen jellegű megnyilvánulásaid...
Mexicano, nem mindenki beszél 300 nyelvet, mint Te, már ne is haragudj... dühítenek az ilyen jellegű megnyilvánulásaid...
2010. szeptember 14. 12:53
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.14. 12:49)
Köszi a képeket!
Csak két nyelvet beszélek (az egyik a magyar), de ahhoz egyet sem kell feltétlenül beszélni, hogy valaki jól írjon le valamit. Úgy látom, már az is baj, ha megdícsérek valakit...
2010. szeptember 14. 12:57
Nekem nem baj, de vedd már figyelembe, hogy nem mindenki tanulja, és ezeket a felfordított kérdőjeleket is gondolom, magyar kiosztású billentyűzeten elég necces kivitelezni... végülis, 50%, hogy ebből most dicséret, vagy kritika lesz, mert ha elírta volna, úgyis szóvá teszed... na mindegy, ne vitázzunk ezen!
2010. szeptember 14. 12:59
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
Először is nagyon köszönöm a dícséretet!
Én amúgy nem beszélek spanyolul (sajnos
még nem volt lehetsőségem elkezdeni tanulni) De azért odafigyelek hogy minden helyes legyen, amit ide felteszek.
Én amúgy nem beszélek spanyolul (sajnos
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. szeptember 14. 13:02
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.14. 12:57)
Nekem nem baj, de vedd már figyelembe, hogy nem mindenki tanulja, és ezeket a felfordított kérdőjeleket is gondolom, magyar kiosztású billentyűzeten elég necces kivitelezni... végülis, 50%, hogy ebből most dicséret, vagy kritika lesz, mert ha elírta volna, úgyis szóvá teszed... na mindegy, ne vitázzunk ezen!
Igazad van. Amúgy már megfogadtam, hogy ezentúl nem kritizálok... hanem átneveztetem, ami rossz.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.