De édi Sel ezen a képen.
De justin nem tehetsége. -.-"
Selena Gomez őszintén örült Justin sikerének
2010. szeptember 14. 19:28
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
2010. szeptember 14. 19:43
Miss Gomez vajon csalódott-e, hogy nem nyert díjat? Tudtommal nem is volt jelölve :/
2010. szeptember 14. 19:45
Szegény Selena!
Ő jobban megérdemelte volna, mint a Justin:P
Ő jobban megérdemelte volna, mint a Justin:P
2010. szeptember 14. 20:04
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline |
@tinkerbell798: 'Miss Gomez vajon csalódott-e, hogy nem nyert díjat? „Abszolút nem vagyok csalódott, szerintem mindenki megérdemelte a díját. Tisztában vagyok vele, hogy én sem nyerhetek mindig...'
Szó szerint nem írtad le, de ez azt jelenti. Miért lenne csalódott amiatt, hogy nem nyert díjat, ha nem is nyerhetett, mert nem jelölték?
meg uyge az 'én sem nyerhetek mindig' is ugyan az, mint az előző, nehéz lett volna megnyerni jelölés nélkül de nem bántásból írtam a múltkori hosszászólásomat, csak félreérthetően fogalmaztad meg és nem én vagyok az egyetlen, aki ezt észrevételezte
Szó szerint nem írtad le, de ez azt jelenti. Miért lenne csalódott amiatt, hogy nem nyert díjat, ha nem is nyerhetett, mert nem jelölték?
meg uyge az 'én sem nyerhetek mindig' is ugyan az, mint az előző, nehéz lett volna megnyerni jelölés nélkül de nem bántásból írtam a múltkori hosszászólásomat, csak félreérthetően fogalmaztad meg és nem én vagyok az egyetlen, aki ezt észrevételezte
2010. szeptember 14. 20:09
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline |
igaza van sellynek, mindig győzni nem lehet, és nem hittem volna, hogy ezt mondom, de justinnak is igaza van, télleg naon csinos volt selly, de nekem justin ruhája is tetszett
2010. szeptember 14. 20:16
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
most naon happy vok mindenért!!
2010. szeptember 14. 20:17
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
nagyon édik a képen!! =)
2010. szeptember 14. 20:32
Egyiket sem szeretem annyira de jó, hogy haverok..
2010. szeptember 14. 20:41
ez aranyos tőle! mért nem nyert?pedig megérdemelte volna!
2010. szeptember 15. 03:34
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Jaj, hogy ölelgeti már ezt a srácot... Én ismerem ezt az ölelést... Mondjuk azt tudjuk, hogy bejön neki, de amúgyis nyilvánvaló. ^-^ Cukik együtt - és tök mindegy nekem hogyan értitek, csak azok és kész.
2010. szeptember 15. 03:37
Hát Selena megérdemelte volna a díjat kár hogy ő nem kapott! Én egyáltalán nem bírom Justint de azért grat neki!
2010. szeptember 15. 05:44
Ez aranyos volt Selytől
Bár Selyről egy rosz szór nem lehet mondani
És Justin énis örülök hogy nyertél nagyon-nagyon És igen nagyon megérdemelte hisz tehetséges.
Szeretlek Titeket!
Bár Selyről egy rosz szór nem lehet mondani
És Justin énis örülök hogy nyertél nagyon-nagyon És igen nagyon megérdemelte hisz tehetséges.
Szeretlek Titeket!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.