Cesar Millan
2010. október 02. 08:33
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (RiaRia14 @ 2010.10.02. 08:24)
jahj. h én mennyire szeretem ezt a hapsit!
Ezzel nem vagy egyedül. Örülök, hogy tetszenek a képek!
2010. október 02. 08:38
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2117 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.02. 08:33)
Ezzel nem vagy egyedül. Örülök, hogy tetszenek a képek!
hogyne tetszenének
tisztelem a palit nagyon. mert ügyesen bánik a kutyákkal. és ami még fontos. h nem ronda
2010. október 02. 08:41
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (RiaRia14 @ 2010.10.02. 08:38)
hogyne tetszenének
tisztelem a palit nagyon. mert ügyesen bánik a kutyákkal. és ami még fontos. h nem ronda
Teljes az egyetértés!
2011. március 01. 19:25
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline |
Nagyon köszi a képeket! Én kb. egy hete lettem függő, azóta ki nem hagynék egy részt sem. Nagyon bírom a pasit, egyszerűen bámulatos, hogy így tud bánni a kutyusokkal, látszik rajta, hogy mennyire szereti őket, és csodálom ezért a hihetetlen pozitív kisugárzásáért, amivel minden kutyust meg tud győzni az igazáról.
Jaj, és nem utolsó sorban imádom a falkáját, első sorban Daddy-t, és Juniort. Ők annyira cukik!!!
Meg tudná valaki mondani, hogy Daddy él-e még? Mert most néztem egy részt, és ott mondta, hogy már 13 éves, és mintha valahol meg azt olvastam volna, hogy szegény meghalt...de lehet, hogy rosszul értettem...
Jaj, és nem utolsó sorban imádom a falkáját, első sorban Daddy-t, és Juniort. Ők annyira cukik!!!
Meg tudná valaki mondani, hogy Daddy él-e még? Mert most néztem egy részt, és ott mondta, hogy már 13 éves, és mintha valahol meg azt olvastam volna, hogy szegény meghalt...de lehet, hogy rosszul értettem...
2011. március 02. 06:40
Idézet (LuluDarling @ 2011.03.01. 19:25)
Nagyon köszi a képeket! Én kb. egy hete lettem függő, azóta ki nem hagynék egy részt sem. Nagyon bírom a pasit, egyszerűen bámulatos, hogy így tud bánni a kutyusokkal, látszik rajta, hogy mennyire szereti őket, és csodálom ezért a hihetetlen pozitív kisugárzásáért, amivel minden kutyust meg tud győzni az igazáról.
Igen, Idén februárban volt egy éve, hogy Daddy meghalt. Én is nagyon bírtam a busa kis pofáját, úgyhogy nagyon sajnáltam. Viszont legalább van Junior. Az a kutya valami imádnivalóan bájos és biztos vagyok benne, hogy öregkorára ő is olyan lesz, mint Daddy. De addig még hála az égnek sok idő van.
Ha bírod Cesart, nézd meg az adatlapját, én hoztam létre és én is szerkesztem. Hamarosan bővítem az életrajzát, mert megkaptam az első könyvét és abban nagyon sokat mesélt az életéről is. Szóval van sok új infóm.
2011. április 28. 23:19
Idézet (RiaRia14 @ 2010.10.02. 08:24)
jahj. h én mennyire szeretem ezt a hapsit!
én is nagyon kedvelem!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.