A nagy botrányt kavaró Oskar Röhler rendezte német film, a Jud Süß – Film lelkiismeret nélkül című alkotás különösen esélyes lehet 2011-ben nemzetközi kategóriában egy aranyszobrocskára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy lelkiismeret nélküli film Oscarra mehet?
2010. szeptember 16. 09:49
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2010. szeptember 16. 13:09
De az oscarosak miért lettek ennyire érdekeltek a nácis film témában?
Nem mintha nézném az Oscart, mert nem azt teszem de örülnék ha ez a film legalább az Oscar jelölésig eljutna
Nem mintha nézném az Oscart, mert nem azt teszem de örülnék ha ez a film legalább az Oscar jelölésig eljutna
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. szeptember 16. 16:53
Úgy látom szoros lesz a mezőny. Kigoogleztam a többi esélyest és azt kell mondjam, ez szép lesz annak aki nyerni fog. Vajon a zsűrit befolyásolja a kritikusok véleménye?
2010. szeptember 17. 08:46
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Kérdezhetek valamit? Aki mindig mindenhez csak annyit ír, hogy "hajrá", az a hozzászólásait akarja csak növelni?
Én is drukkolok a filmnek, hogy jelöljék Oscarra. De szép is lenne, ha egy Tobias Morettis film aranyszobrot nyerne...
Nem tudom, miért tetszik ennyire a bizottságnak a náci-téma. Valószínűleg azért, amiért a háborús filmeket is preferálják.
Szerintem nem fogja befolyásolni őket a kritika, legalábbis negatív irányba biztosan nem... Aztán nem tudom...
Én is drukkolok a filmnek, hogy jelöljék Oscarra. De szép is lenne, ha egy Tobias Morettis film aranyszobrot nyerne...
Nem tudom, miért tetszik ennyire a bizottságnak a náci-téma. Valószínűleg azért, amiért a háborús filmeket is preferálják.
Szerintem nem fogja befolyásolni őket a kritika, legalábbis negatív irányba biztosan nem... Aztán nem tudom...
2010. szeptember 17. 08:59
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.17. 08:46)
Kérdezhetek valamit? Aki mindig mindenhez csak annyit ír, hogy "hajrá", az a hozzászólásait akarja csak növelni?
Az Oscar az egyetlen díjátadó ami mindig meglep. Az Emmy nyertesek általában előre megmondhatók, bár néha ők is okoznak meglepetéseket. A Grammy sem másabb. A BAFTA pocsék ott soha nem az nyer aki megérdemelné, az ilyen online szavazásos díjkiosztókat pedig mindig a közönség kedvencek nyerik, általában nem azok aki megérdemelnék.
Túl szép lenne hogy igaz legyen Sally .. DE én örülnék ki.
2010. szeptember 17. 20:41
Tillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 134833 offline |
Hát az Oscart sem mindíg a legjobb nyeri.:-( Jó lenne, ha Moretti Oscar díjas lenne, nála sokkal tehetségtelenebbek is nyertek már, és sok nagyszerű színész maradt le róla. Szerintem ő megérdemelné, de nem tudom, pont ezzel a filmmel-e. Nem láttam, s nekem igazán nem is szimpatikus a témája.
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Sally Sparrow
2010. szeptember 17. 21:12
Idézet (Tilla @ 2010.09.17. 20:41)
Hát az Oscart sem mindíg a legjobb nyeri.:-(
Ebben egyetértünk. Néha azt gondolom hogy a 'pénztárca' dönt de akkor mindig történik valami ami az ellenkezőjét bizonyítja.
Ez tényleg nem kellemes egy téma, de hol máshol kapnának érte díjat?
2010. szeptember 23. 13:05
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline |
@Sally_Sparrow Nem tudod esetleg, hogy ezt a Tobias Moretti filmet bemutatták-e nálunk? Olyan jó lenne egyszer 1 Moretti filmet nézni a moziban!!! Egy valóra vált álom lenne.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.