A nagy botrányt kavaró Oskar Röhler rendezte német film, a Jud Süß – Film lelkiismeret nélkül című alkotás különösen esélyes lehet 2011-ben nemzetközi kategóriában egy aranyszobrocskára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy lelkiismeret nélküli film Oscarra mehet?
2010. szeptember 16. 09:49
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2010. szeptember 16. 13:09
De az oscarosak miért lettek ennyire érdekeltek a nácis film témában?
Nem mintha nézném az Oscart, mert nem azt teszem de örülnék ha ez a film legalább az Oscar jelölésig eljutna
Nem mintha nézném az Oscart, mert nem azt teszem de örülnék ha ez a film legalább az Oscar jelölésig eljutna
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. szeptember 16. 16:53
Úgy látom szoros lesz a mezőny. Kigoogleztam a többi esélyest és azt kell mondjam, ez szép lesz annak aki nyerni fog. Vajon a zsűrit befolyásolja a kritikusok véleménye?
2010. szeptember 17. 08:46
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Kérdezhetek valamit? Aki mindig mindenhez csak annyit ír, hogy "hajrá", az a hozzászólásait akarja csak növelni?
Én is drukkolok a filmnek, hogy jelöljék Oscarra. De szép is lenne, ha egy Tobias Morettis film aranyszobrot nyerne...
Nem tudom, miért tetszik ennyire a bizottságnak a náci-téma. Valószínűleg azért, amiért a háborús filmeket is preferálják.
Szerintem nem fogja befolyásolni őket a kritika, legalábbis negatív irányba biztosan nem... Aztán nem tudom...
Én is drukkolok a filmnek, hogy jelöljék Oscarra. De szép is lenne, ha egy Tobias Morettis film aranyszobrot nyerne...
Nem tudom, miért tetszik ennyire a bizottságnak a náci-téma. Valószínűleg azért, amiért a háborús filmeket is preferálják.
Szerintem nem fogja befolyásolni őket a kritika, legalábbis negatív irányba biztosan nem... Aztán nem tudom...
2010. szeptember 17. 08:59
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.17. 08:46)
Kérdezhetek valamit? Aki mindig mindenhez csak annyit ír, hogy "hajrá", az a hozzászólásait akarja csak növelni?
Az Oscar az egyetlen díjátadó ami mindig meglep. Az Emmy nyertesek általában előre megmondhatók, bár néha ők is okoznak meglepetéseket. A Grammy sem másabb. A BAFTA pocsék ott soha nem az nyer aki megérdemelné, az ilyen online szavazásos díjkiosztókat pedig mindig a közönség kedvencek nyerik, általában nem azok aki megérdemelnék.
Túl szép lenne hogy igaz legyen Sally .. DE én örülnék ki.
2010. szeptember 17. 20:41
Tillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 134833 offline |
Hát az Oscart sem mindíg a legjobb nyeri.:-( Jó lenne, ha Moretti Oscar díjas lenne, nála sokkal tehetségtelenebbek is nyertek már, és sok nagyszerű színész maradt le róla. Szerintem ő megérdemelné, de nem tudom, pont ezzel a filmmel-e. Nem láttam, s nekem igazán nem is szimpatikus a témája.
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Sally Sparrow
2010. szeptember 17. 21:12
Idézet (Tilla @ 2010.09.17. 20:41)
Hát az Oscart sem mindíg a legjobb nyeri.:-(
Ebben egyetértünk. Néha azt gondolom hogy a 'pénztárca' dönt de akkor mindig történik valami ami az ellenkezőjét bizonyítja.
Ez tényleg nem kellemes egy téma, de hol máshol kapnának érte díjat?
2010. szeptember 23. 13:05
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline |
@Sally_Sparrow Nem tudod esetleg, hogy ezt a Tobias Moretti filmet bemutatták-e nálunk? Olyan jó lenne egyszer 1 Moretti filmet nézni a moziban!!! Egy valóra vált álom lenne.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.