jujj adam nagyon csini -.-""
istenem normálisan is el lht intézni,nm csak így ahogy ez a sztáár elrendezte -.- istenem-.-"""""""""""
Adam Lambert egy paparazzóval dulakodott
2010. szeptember 30. 21:05
|
barbie0913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 132245 offline
|
ohhh
adamnek még a lábujja is feketeXD
adamnek még a lábujja is feketeXD
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 06. 20:12
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Szemetek.Mert azért te ne jeletsd fel h a képedbe tol 30 kamerát,de ha te szólsz nekik,vagy mással jelzed nem tetszésedet,akk már futnak a bíróságra
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 23. 12:38
|
|
Liliikeehhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 131151 offline
|
imádom Adamot.(LL)
2011. július 04. 19:55
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Gici9696:
"Megérdemelte a paparazzo. Én kitiltanám az összeset a földről. Ha olyan nagy baja esett, mért nem a kórházi ágyból integet? A szúnyogot is feljelenti, ami megcsípi??ohmy.gif:O Elmebeteg állat. Lehet, hogy ráhajtott Adam-re. Jól tette Adam, hogy neki ment! én lehet, hogy a kórházig juttattam volna... "
Igazad van!Miért kellene eltűrnie,hogy nem hagyják pihenni sem egy picit?Nyilván Lambi nem azért vette egyszerűre a figurát,hogy mindenki fényképezgesse...Amúgy mindig türelmes a rajongókkal,de egy tenyérbemászó paparazzóval érthető,hogy nem.
"Megérdemelte a paparazzo. Én kitiltanám az összeset a földről. Ha olyan nagy baja esett, mért nem a kórházi ágyból integet? A szúnyogot is feljelenti, ami megcsípi??ohmy.gif:O Elmebeteg állat. Lehet, hogy ráhajtott Adam-re. Jól tette Adam, hogy neki ment! én lehet, hogy a kórházig juttattam volna... "
Igazad van!Miért kellene eltűrnie,hogy nem hagyják pihenni sem egy picit?Nyilván Lambi nem azért vette egyszerűre a figurát,hogy mindenki fényképezgesse...Amúgy mindig türelmes a rajongókkal,de egy tenyérbemászó paparazzóval érthető,hogy nem.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.