Miley Cyrus új stílusáról beszélt
2010. szeptember 25. 14:05
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
ha botrányhős lesz nem lesz felnőt.. csak egy újabb Lindsay Lohen
2010. október 20. 13:47
|
|
Selena Gomez Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 135419 offline
|
Miley nyugi csak lesz valahogy:)
2010. november 18. 19:44
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Én a régi Miley-t és az új Miley-t is szeretem!!
2010. november 19. 11:51
|
|
Schönherrkingaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 138198 offline
|
én mindkettőt szeretem!!
2011. január 14. 19:58
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (Rebeca. @ 2010.09.19. 15:56)
nah...ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy showbiznisz. én már nemtudom mit gondoljak róla, de nekem ebből az interjúból elsőre azjött le, hogy mivel senki nembírja az új Miley-t, ezért inkább gyors visszaváltozik. lehet, hogy neki ez tökéletesen megfelelne amilyen most, ez a vadóc Miley, de mivel így elveszít rengeteg rajongót, ezért inkább visszaváltozik. hát nemtudom. Miley-rajongók ne kövezzetek meg, csak elmondtam a véleményem. amúgy annyira nem érdekel a dolog...csak szerintem ez van. persze lehet, hogy nem...ismétlem...Miley-rajongók ne kövezzetek meg! 
mi köze ennek a showbizniszhez?
2011. január 14. 20:02
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (Encsy19 @ 2010.09.19. 17:39)
Pont ezt nem értem. Vannak a CTB-nél sokkal durvább klipek is, mégis Mileyt szidják a legtöbben. Pedig az egyáltalán nem botrányos, sőt. Szerintem a dal szövegéhez és stílusához teljesen passzol a video. 
Persze hogy Miley-t szidják a legtöbben.Mert ő először nem ilyen volt, előtte az a Hannah-s imidzse volt.De persze vannak nála sokkal durvább előadók is(lásd: Taylor Momsen, Britney Spears, Kesha Shebert, sötöbö...), de neeem, nekik mindenképpen Mile-t kell szidni...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: