Kelly Osbourne Twitter-oldalán lendült támadásba, miután Dannii Minogue önéletrajzi könyvében Sharon Osbourne-ot okolja rossz kapcsolatuk miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kelly Osbourne: „Dannii maga az ördög”
2010. szeptember 19. 17:03
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
2010. szeptember 19. 18:11
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
Cheryl könyve biztos jobb lesz.
2010. szeptember 19. 20:22
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Az elejéhez nem fűznék semmit, mert nem követtem figyelemmel az X Factort mielőtt Cheryl bekerült volna. A végéhez viszont: ez baromság. Eleve Cheryl könyve nem is életrajzi témájú lesz, hanem gyakorlatilag egy kalendárium az elmúlt egy évről. Másrészt meg, nem is lehet kérdés, hogy Angliában és világszerte is kinek a könyvét veszik többen. Cheryl nevét azért nagyjából mindenki ismeri, és a tévhittel ellentétben nem focista férje miatt van ez így, Dannii viszont ha nem Minogue lenne, akkor lehet, hogy sehol nem tartana. Hozzátenném, nekem semmi bajom nincs DM-val, mert nekem az jött le róla, hogy egy teljesen normális, hétköznapi nő. Szóval, ebben az esetben "harc".ról beszélni olyan, mintha a Forma 1-ben egy Lewis Hamilton vs. Pedro de la Rosa lekörözésnél világbajnoki párharcról esne szó.
2010. szeptember 20. 14:28
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Én Danniit nagyon szeretem és szerintem semmivel nem érdemelte ki azt, hogy tehetségtelen k*rvának és magamutogató kis r*bancnak(mert eleve így volt csak nem akartam a cikkbe írni) hívja őt ez a Sharon.
Az "önéletrajzi csatá"-ról meg anyit, hogy előszöris nem lesz csata mert a Chezzá-é nem önéletrajzi könyv, csak hát ezek felett az emberek szeretnek elsiklani. Másodszor Cheryl-é fog nagyobb példányszámban elkelni, mert ő az angol nemzet cukor falatja és legújabb kedvence.
De ennek ellenére én valószínűleg mind a kettőt megvesezm.
Team Channii <3
Az "önéletrajzi csatá"-ról meg anyit, hogy előszöris nem lesz csata mert a Chezzá-é nem önéletrajzi könyv, csak hát ezek felett az emberek szeretnek elsiklani. Másodszor Cheryl-é fog nagyobb példányszámban elkelni, mert ő az angol nemzet cukor falatja és legújabb kedvence.
De ennek ellenére én valószínűleg mind a kettőt megvesezm.
Team Channii <3
2010. október 11. 22:09
|
|
Immortalratvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 56 Azonosító: 30485 offline
|
Sharon-ról:
Kelly-ről:
Dannii-ről:
... "Karrierje" legnagyobb dolga az volt, hogy Sharon Osbourne utálta ... !?! Mekkora oltás
(Sokáig azt sem tudtam mit csinált ez a nő, csak annyit tudtam, hogy a Kylie húga)
ismét Kelly
Kelly-ről:
Dannii-ről:
ismét Kelly
2011. március 06. 02:18
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
de jó hogy ez a legnagyobb gondjuk
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: