Milyen fóbiád van?
2014. július 29. 10:07
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Hát hallod a fene tudja..az élettől..a haláltól..az értelmetlenségtől...a döntésképtelenségtől félek..de ezek nem fóbiák.
de amúgy tömegiszonyom van,meg félelem a nevetségessé válástól...de nem tudom,ezek fóbiák-e.
2014. július 29. 12:23
Kuloulrofóbia – bohócoktól való félelem (nem csak gonosz bohócoktól való)
Betegesen félek a bohócoktól
Betegesen félek a bohócoktól
2014. július 29. 16:36
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
rettenetesen félek a bohócoktól és a vihartól.
2015. január 20. 21:31
Aztrafóbia - vihartól
Demofóbia - tömegiszony
Emetofóbia - hányástól való félelem
Tripanofóbia - injekciótűtől/injekciótól való félelem
Demofóbia - tömegiszony
Emetofóbia - hányástól való félelem
Tripanofóbia - injekciótűtől/injekciótól való félelem
2015. január 20. 22:40
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
pókfóbia az biztosan, ezek meg nem tudom, hogy léteznek-e, és hogy vannak-e nekem olyanaim, vagy csak simán nagyon félek tőle. A cápáktól, illetve a nyilvános énekléstől rettegek nagyon,de nagyon még.
2015. január 21. 14:59
|
|
sziv55 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 649 Csatolások: 10 Azonosító: 206347 offline
|
Altofóbia – magaslatfélelem,Agorafóbia – nagyobb tértől, utcáktól való félelem,Aerofóbia – beteges légiszony, repüléstől való félelem,Demofóbia, – tömegiszony,Autofóbia – Magánytól való félelem,Sitofóbia – az ételtől való elrettenés, Hexakosioihexekontahexafóbia – a 666-os számtól való félelem,Klausztrofóbia – bezártságtól való rettegés,Kuloulrofóbia – bohócoktól való félelem (nem csak gonosz bohócoktól való),Tokofóbia – szüléstől való félelem,Tafofóbia – a sírtól és élve eltemetéstől való rettegés
2015. január 21. 16:16
Talán klausztrofóbia + nem tudom, hogy van-e félelem úgymond 'föld alatt levéstől', mint pl. egy barlangban.
2015. február 02. 18:13
Klaustrofobia
Tériszony
Odacsuk a mozgó ajtó xdd
Tériszony
Odacsuk a mozgó ajtó xdd
2015. február 14. 11:39
|
|
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline
|
Bogár fóbia..de az nagyon. Akkor teljesedett ki igazán amikor full szőkére festettem a hajam, szóval kb 2 éve. Legjobban a sáskatól, (barna, és nagyobb mint a zöld) poloskától, cserebogártól és a dongótól félek. Nem vagyol egy hisztis picsa típus, de volt már rá példa, hogy elfutottam egy cserebogár vagy dongó elől mert üldöztek, szó szerint.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. február 14. 11:40
|
|
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline
|
Idézet (poisonivy @ 2015.02.14. 11:39)
Bogár fóbia..de az nagyon. Akkor teljesedett ki igazán amikor full szőkére festettem a hajam, szóval kb 2 éve. Legjobban a sáskatól, poloskától (barna színű és nagyobb mint a zöld), cserebogártól és a dongótól félek. Nem vagyol egy hisztis picsa típus, de volt már rá példa, hogy elfutottam egy cserebogár vagy dongó elől mert üldöztek, szó szerint. 
2015. április 04. 15:43
Nekem tériszonyom van, illetve olyan félelmem, hogy amint bemegyek egy ajtón, azt hiszem, hogy rám fog esni valami nagyon nehéz dolog. Illetve még a játékbabáktól is félek, meg egy nagyon picit a pókoktól.
2015. április 04. 19:45
Csak az orvosoktól félek igazán... jesszus, van egyáltalán ilyen fóbia?
mondom, hogy nem vagyok normális
mondom, hogy nem vagyok normális
2015. április 04. 19:56
Akrofóbia,Vermifóbia,Equinofóbia,Demofóbia...Apám,miféle-fajta fóbiák vannak,te jó ég!Bár utóbbit még mindig puszta antiszoc természetemnek tudom be.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.