Nem twitterezhetnek a magyarok?
2010. szeptember 22. 18:05
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
ez azért durva lenne hogy a teljes magyar twitter közösséget letiltják... csak van más megoldás is..
2010. szeptember 22. 18:06
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Mi ennek a cikknek a forrása? Próbáltam a Mashable oldalon megkeresni a hírt, de nem találom...
Egyébként remélem, hogy nem teszik ezt meg, én nagyon szeretem a twittert, minden nyűggel együtt. A franc a sok idiótába...
Egyébként remélem, hogy nem teszik ezt meg, én nagyon szeretem a twittert, minden nyűggel együtt. A franc a sok idiótába...
Idézet (inspiredboy @ 2010.09.22. 17:36)
Legyen Jüsztínának saját, Twitterbez hasonló FÜGGETLEN oldala, és akkora sok 3,14csa mennyjen oda...
Amúgy meg szerintem --->Itt is ezt kellene csinálni
Amúgy meg szerintem --->Itt is ezt kellene csinálni
2010. szeptember 22. 18:36
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline |
Elég nagy kicseszés lenne ez azokkal, akik még csak nem is szeretik Justint. Inkább azzal kellene leállni, hogy állandó be akarnak rakni v.mi idióra szöveget a terndekbe.
2010. szeptember 22. 18:38
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Necros @ 2010.09.22. 18:06)
Mi ennek a cikknek a forrása? Próbáltam a Mashable oldalon megkeresni a hírt, de nem találom...
Kb. egy hónapos a hír.. de hogy a Mashable-n hova lett, nem tudom.. Én is kerestem.
2010. szeptember 22. 18:39
az a hülye bieber.. ha ennyire híres akar lenni,azt eléggé más módon is meg lehetne tenni.. nekem 'még' nincs twitterem,nem hiszem hogy lesz,de azért látszik,hogy mi magyarok nem vagyunk közkedveltek xD főleg nem bibőrke szemében D - bieber fannoktól bocs...
2010. szeptember 22. 18:43
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Én már a YouTube-on is undorítónak tartom, mikor az a szöveg fogad, hogy az országom miatt nem nézhetemn meg. És miért is nem? Mivel van több joga hozzá egy angolnak? Magyarország így is hátrányos, hát még dobjanak rá egy-két lapáttal, hogy rájöjjünk: már az interneten is hátrányban vagyunk... akkor a végén már csak az netezhet majd, aki >olyan< országban él? Nevetséges lenne, ha twitterről kitiltanák a magyarokat... -.-"
2 felhasználónak tetszik:
El Mexicano,
Necros
2010. szeptember 22. 18:44
Szerintem ez csak ijesztegetés vagy blama. Ha az ember egy kicsit gondolkodik, semmi alapja nincs az egésznek. Éppúgy érkezhetnek bármely másik országból értelmetlen tweetek, miért pont a magyarokat tiltanák le. Az más kérdés, hogy a YouTube-on letiltanak videókat, de ott sem csak az európai országoknak, hanem mindenki másnak az USA-n kívül, mert beképzelt bunkók, és azt hiszik, hogy kisajátíthatják maguknak lassan az internetet is, ha már amúgy is szarnak a világra.
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. szeptember 22. 18:47
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.22. 18:44)
Szerintem ez csak ijesztegetés vagy blama. Ha az ember egy kicsit gondolkodik, semmi alapja nincs az egésznek. Éppúgy érkezhetnek bármely másik országból értelmetlen tweetek, miért pont a magyarokat tiltanák le. Az más kérdés, hogy a YouTube-on letiltanak videókat, de ott sem csak az európai országoknak, hanem mindenki másnak az USA-n kívül, mert beképzelt bunkók, és azt hiszik, hogy kisajátíthatják maguknak lassan az internetet is, ha már amúgy is szarnak a világra.
Az utolsó mondatodért simán adnák egy Pulitzer díjat, vagy akármit, mert ANNYIRA IGAZ!
A halálom, hogy kedvenc énekesem/énekeseim klipjét nem tudom megnézni, max. csak slideshwoban, mert a YT letilt.
2010. szeptember 22. 18:48
nem vehetik el tőlünk a twittert habár nekem nincs mégis sokan szeretik
2010. szeptember 22. 18:51
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.22. 18:47)
Az utolsó mondatodért simán adnák egy Pulitzer díjat, vagy akármit, mert ANNYIRA IGAZ!
A halálom, hogy kedvenc énekesem/énekeseim klipjét nem tudom megnézni, max. csak slideshwoban, mert a YT letilt.
Egyszer megkérdeztem ám Twitteren az idióta amerikai Sonytól, hogy ez most mire jó, nehogy azt hidd, hogy tudtak bármiféle értelmes és meggyőző érvvel szolgálni. "Mert a jog..." Akkor meg ne tegye fel az internetre. Mert így viszont diszkrimináció. A világháló épp arra szolgál, hogy bárhonnan megnézhessék – az előfizetési díjért – azon tartalmakat, melyekhez más módon nem juthatnak hozzá. De ezek annyira irigyek, hogy az hihetetlen.
2010. szeptember 22. 18:56
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.22. 18:51)
Egyszer megkérdeztem ám Twitteren az idióta amerikai Sonytól, hogy ez most mire jó, nehogy azt hidd, hogy tudtak bármiféle értelmes és meggyőző érvvel szolgálni. "Mert a jog..." Akkor meg ne tegye fel az internetre. Mert így viszont diszkrimináció. A világháló épp arra szolgál, hogy bárhonnan megnézhessék – az előfizetési díjért – azon tartalmakat, melyekhez más módon nem juthatnak hozzá. De ezek annyira irigyek, hogy az hihetetlen.
Jog? De a szerzői jogok mindenkire vonatkoznak, nem? Vagy már én vagyok olyan sötét, mint az éjszaka? A YT-n a Sony klipjeinek 90%-át nem tudom megnézni copyright miatt. De ez diszkrimináció! A jog mindenkire vonatkozik, akkor vagy senki se használja/nézze, vagy mindenki.
De tényleg nem értem, hogy miért Mo.-t találják meg mindig.
És csak ennyit írtak, hogy jog???
2010. szeptember 22. 18:56
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
ne már ez szemétség lennne
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.