Egyre nő a feszültség a két nagy kereskedelmi csatorna közt, hála az X-faktornak és a Megasztárnak. Vízvárdy Bence, a Megasztár producere nem rejtette véka alá véleményét. Szerinte a Megasztár 6 már most bőven meg van alapozva, az X-faktor zsűrijétől pedig még nem hallott érdemi véleményt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meglepő az X-faktor zsűrije
2010. szeptember 23. 13:22
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. szeptember 23. 13:27
csak irigykedik.azért nézik többen az x-faktort mert ez egy új műsor és már senkit nem érdekel a megasztár mára már sokadik szériája
2010. szeptember 23. 13:28
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
én a magam részéről mindkettőt nézem xD a Megasztárt felveszem, az X-Faktort nézem.
az pedig nevetséges, hogy meg vannak írva a szerepek, ne mondja már nekem senki, hogy egy Nagy Feróra, vagy egy Gesztire bármilyen szerepet rá lehet adni. nem hinném, hogy hajlandóak ilyesmire.
az pedig nevetséges, hogy meg vannak írva a szerepek, ne mondja már nekem senki, hogy egy Nagy Feróra, vagy egy Gesztire bármilyen szerepet rá lehet adni. nem hinném, hogy hajlandóak ilyesmire.
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. szeptember 23. 13:31
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (rheuska @ 2010.09.23. 13:28)
én a magam részéről mindkettőt nézem xD a Megasztárt felveszem, az X-Faktort nézem.
Egyetértek! A TV2-nek csak savanyú szőlő.
Ennyi erővel ezt a forgatókönyv mániát a TV2-nek is lehetne mondani, mert mondjuk szerintem nem véletlen, hogy a "magyar Susan Boyle" bejutott.
2010. szeptember 23. 13:39
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
Eszty: egyébként, pláne azután, hogy az előző Mega-szériában apuci megvette Király Viktorkának a győzelmet xD
Eszty Morgan
2010. szeptember 23. 13:41
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline |
Sztem mind2 nagyon jó.!
2010. szeptember 23. 13:41
Nem nézem a TV2-t inkább az RTL klub...sőt RTL a legjobb
2010. szeptember 23. 13:44
Idézet (rheuska @ 2010.09.23. 13:39)
Eszty: egyébként, pláne azután, hogy az előző Mega-szériában apuci megvette Király Viktorkának a győzelmet xD
Ugye?? Én is erre gondoltam! Cseppet sem volt feltűnő, hogy a nagy zene guru fia nyert (aki amúgy nem is olyan nagy was ist das), aki ráadásul még beképzelt is.
2010. szeptember 23. 13:51
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Az X-faktort már a zsűri miatt is érdemes nézni,mert haláli jók De alapból azt nézném,mert ha nem lenne,X-faktor,akkor nem lenne Leona Lewis De a magyar X-faktor nincs olyan profi mint az eredeti,de azért megér egy misét
rheuska
2010. szeptember 23. 14:05
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
"Sőt, Vízvárdy szerint idővel biztos lesz Megasztár 6 is, mivel szerinte folyamatosan nőnek fel az újabb generációk."
Meg Megasztár 100, meg Megasztár 1397, meg Megasztár 145799...
Amúgy mindkét műsorhoz van forgatókönyv, már amennyire a viselkedést be lehet határolni ilyen keretek közé.
Az X-Faktor meg azért népszerűbb, mert új, mert tehetségesebbeket válogatnak be, mert nincsenek benne pici gyerekek, akiknek otthon és a suliban lenne még a helyük... (Különösen, ha úgyis lesz még Megasztár egymillió is. Miért olyan fontos pont most jelentkezni, amikor még alig múlt el valaki 10 éves? )
Meg Megasztár 100, meg Megasztár 1397, meg Megasztár 145799...
Amúgy mindkét műsorhoz van forgatókönyv, már amennyire a viselkedést be lehet határolni ilyen keretek közé.
Az X-Faktor meg azért népszerűbb, mert új, mert tehetségesebbeket válogatnak be, mert nincsenek benne pici gyerekek, akiknek otthon és a suliban lenne még a helyük... (Különösen, ha úgyis lesz még Megasztár egymillió is. Miért olyan fontos pont most jelentkezni, amikor még alig múlt el valaki 10 éves? )
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.