Miley Cyrus letisztáz mindent
2010. szeptember 24. 15:33
Tudni lehetett, hogy csak kamu az esküvős cikk, mert nem is olyan rég békültek ki egymással...
2010. szeptember 24. 16:11
|
|
MM Csajsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 132012 offline
|
na ez jó hír!!
2010. szeptember 24. 16:19
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
végre az igazság
itt egy jó példa, hogy SOHA, csak NÉHA hallgassunk a médiára
Szeretünk Miley
2010. szeptember 24. 16:48
Idézet (EszterLondon @ 2010.09.24. 14:30)
Jah. Lehet, hogy most ettől a rajongók szívében sok-sok apró kis rózsaszín cukorszívecske pukkant szét, de azért nem kéne ennyire beájulni tőle. Ezzel nem mondott semmit. Lehetett gondolni, hogy ez lesz: csak a jót mindenről. Még ha nem is igaz. És most ezzel nem céloztam semmire (leszögezném még mielőtt a feldúlt rajongók vasvillával kergetnének) csak szerintem várható volt, hogy: IMÁD MINDENKIT, MINDEN OKÉS, AZ ÉLETE TÖKÉLETES, satöbbisatöbbi.
Hát ha megnézted volna a videót és tudnál angolul nem írtál volna be ekkora hülyeséget... mert nem csak erről a néhány dologról beszélt, hanem elég sok mindenről.
Amúgy meg ha jó az élete, akkor mit mondjon, h szar?
2010. szeptember 24. 17:02
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (mermaid girl @ 2010.09.24. 16:48)
Hát ha megnézted volna a videót és tudnál angolul nem írtál volna be ekkora hülyeséget... mert nem csak erről a néhány dologról beszélt, hanem elég sok mindenről.
Tudod vannak, akik szeretnek élni és nem nyavalyognak állandóan.
Én megnéztem a videót, és tudok is angolul. Észrevettem, hogy nem csak erről beszélt, de ezek voltak a fontosabb dolgok, és ezekről volt szó a cikkben is. Ha tényleg nagyon jó élete van, akkor tök jó neki, azzal semmi bajom sincsen. Még örülök is neki, hogy van végre egy boldog ember, de azért néha a cukorborítás alá is be kéne nézni...
2010. szeptember 24. 17:11
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
örülök hogy minden rendben van
2010. szeptember 24. 17:17
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Jó hogy eloszlatta a kételyeket.Nem tudok perfektül angulul de nagyjából megértettem a videót,még csak nem rég kezdtem magán célból angulul tanulni
.Ha van olyan ember aki fordít videókat úgy hogy rá is teszi a szöveget.És véletlen lefordítja annak nagyon örülnék *.*
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: