SP visszavonul
2010. szeptember 25. 10:14
ammeg nem értem mibajotok, eddig sem volt olyan feltűnően mindenhol, pl starityn jó ha havonta van róla egy hír bíbörről viszont mindennap... róla megérteném ha ien komikat írtok mert ő téll mindenütt ott van, de SP ő csak ír twitteren, csinálja a dolgát, de nincs ott mindenhol, szal téll nemértem...
2010. szeptember 25. 10:17
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Idézet (Xony @ 2010.09.25. 10:14)
ammeg nem értem mibajotok, eddig sem volt olyan feltűnően mindenhol, pl starityn jó ha havonta van róla egy hír bíbörről viszont mindennap... róla megérteném ha ien komikat írtok mert ő téll mindenütt ott van, de SP ő csak ír twitteren, csinálja a dolgát, de nincs ott mindenhol, szal téll nemértem... 
ebben mondjuk igazad van...
2010. szeptember 25. 12:10
amugy azt nemértem hogy aztmondta háttérbe vonul most egy kicsit.. de attól még megy interjúkre, koncertekre meg minden... akkor hogy akar a háttérbe vonulni?? nemértem.. csak azért kérdezem :-D
2010. szeptember 25. 12:11
jah láttam, hogy Lucy-chan is ugyan ezt a kérdést tette fel xD.. vagyis hasonlóan :-)
2010. szeptember 25. 12:13
Idézet (Xony @ 2010.09.25. 10:14)
attól mert nincs róla napi 3 cikk még zeneileg kb a béka s*gge alatt van
2010. szeptember 25. 12:39
mintha annyi dolga lenne -.-"
én személy szerint örülök neki,sose szerettem és nem is fogom..a party arcos számát pedig gyülölöm fujj..abba a két szám közé tartozik amelyeket ki nem állhatok
én személy szerint örülök neki,sose szerettem és nem is fogom..a party arcos számát pedig gyülölöm fujj..abba a két szám közé tartozik amelyeket ki nem állhatok
2010. szeptember 25. 12:46
birom de nem vok ilyen bazinagy sp fan mint a legtöbb csaj
2010. szeptember 25. 13:08
hát nincs a béka s*gge alatt... atól mert vki nembírja nem kell fikázni... ha meg nincs jobb dolgotok nyaljátok ki a s*ggeteket!
2010. szeptember 25. 13:11
Xony ...de tetszett x).. nemvagyok SP fan.. de nemutálom :-) szerintem aranyos
megjófej
Kapcsolódó sztárok
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: