SP visszavonul
2010. szeptember 25. 10:14
ammeg nem értem mibajotok, eddig sem volt olyan feltűnően mindenhol, pl starityn jó ha havonta van róla egy hír bíbörről viszont mindennap... róla megérteném ha ien komikat írtok mert ő téll mindenütt ott van, de SP ő csak ír twitteren, csinálja a dolgát, de nincs ott mindenhol, szal téll nemértem...
2010. szeptember 25. 10:17
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Idézet (Xony @ 2010.09.25. 10:14)
ammeg nem értem mibajotok, eddig sem volt olyan feltűnően mindenhol, pl starityn jó ha havonta van róla egy hír bíbörről viszont mindennap... róla megérteném ha ien komikat írtok mert ő téll mindenütt ott van, de SP ő csak ír twitteren, csinálja a dolgát, de nincs ott mindenhol, szal téll nemértem... 
ebben mondjuk igazad van...
2010. szeptember 25. 12:10
amugy azt nemértem hogy aztmondta háttérbe vonul most egy kicsit.. de attól még megy interjúkre, koncertekre meg minden... akkor hogy akar a háttérbe vonulni?? nemértem.. csak azért kérdezem :-D
2010. szeptember 25. 12:11
jah láttam, hogy Lucy-chan is ugyan ezt a kérdést tette fel xD.. vagyis hasonlóan :-)
2010. szeptember 25. 12:13
Idézet (Xony @ 2010.09.25. 10:14)
attól mert nincs róla napi 3 cikk még zeneileg kb a béka s*gge alatt van
2010. szeptember 25. 12:39
mintha annyi dolga lenne -.-"
én személy szerint örülök neki,sose szerettem és nem is fogom..a party arcos számát pedig gyülölöm fujj..abba a két szám közé tartozik amelyeket ki nem állhatok
én személy szerint örülök neki,sose szerettem és nem is fogom..a party arcos számát pedig gyülölöm fujj..abba a két szám közé tartozik amelyeket ki nem állhatok
2010. szeptember 25. 12:46
birom de nem vok ilyen bazinagy sp fan mint a legtöbb csaj
2010. szeptember 25. 13:08
hát nincs a béka s*gge alatt... atól mert vki nembírja nem kell fikázni... ha meg nincs jobb dolgotok nyaljátok ki a s*ggeteket!
2010. szeptember 25. 13:11
Xony ...de tetszett x).. nemvagyok SP fan.. de nemutálom :-) szerintem aranyos
megjófej
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: