Idézet (bibicsibi @ 2010.10.22. 19:48)
Igen, én is igyekszem beszerezni a 3 CD-t de sajnos a This Is War-t, ami a mostani alig találom valahol, sajnos mostanában a menő pop CD-k vannak előnyben a boltokban.. De hát igen, ott az eBay, az Amazon, szóval ha lesz rá, akkor feltétlen megrendelem. És készülőben van a Triad-nyaklánc megrendelése a hivatalos oldalukról, ami szintén a banda egyik jelképe. Amúgy kezdesz szimpatikus lenni, már amennyit eddig beszélgettünk.

És szerintem a tetkót meg csak bátran, engem se érdekel mit mond anyu, meg még néhányan.. Nem értik meg, ennyi, ő bajuk.
Én úgy örülök, amikor hívnak, vagy e-mailt írnak, hogy megjött a CD, jöhetsz érte, megyek átvenni, egyszerűen jó érzés, hogy a kezembe foghatom, és tudom, hogy ezt nem csak azért vettem meg, mert dicsekedni akarok vele, hanem hozzájárultam a Cascada sikeréhez egy kis mértékben, és kifejeztem a tiszteletem a csapat iránt. De valaki ezt nem érti meg, sajnos, tesómtól tavaly nyár óta azt hallgatom, hogy milyen hülye vagyok, hogy képes voltam megvenni 7 CD-t, meg több, mint 20 ezer forintot kiadni rá, mikor ott az internet, letöltöd azt csá... Na mondom jólvan, te se érted. De nem is kell, én örülök, hogy meg tudom venni. Amúgy, ha nem találod a CD-t, ajánlom a cdpince pont hu oldalt (ne vegyétek hirdetésnek), én ott szereztem be néhányat, vagy pedig az usacd pont hu oldalon is fent lehet, mindkettőt szeretem, rendeltem is már, és no problem. A nyaklánc pedig biztos jó lehet

Sajnálom, hogy a Cascada management nem csinál ilyen dolgokat, én már napok óta egy Cascada: The Monster Fanpack-en álmodozom, tervezgetem a fejembe, milyen lenne, mik lennének benne (minden CD ÖSSZES kiadása, fotókönyvek, turnékönyv, DVD-k, remixalbumok, stb)

Egyszerűen tényleg már őrült vagyok Cascada téren.
És amúgy örülök

Tudom, fontos az első benyomás, meg minden, de azért nem lehet mindenkit elsőre leírni.