Elveszve a fantasy világában
2010. szeptember 25. 18:49
Kelsey remélem segítettem | Fuller, igen, közlöm őket
2010. szeptember 25. 19:37
én nekem is ez a véleményem bár tiszta Harry Potter fan vok úgyhogy mindegy ^^P
2010. szeptember 25. 20:10
Teljes egyetértés a cikk írójával. Szerintem amit manapság csinálnak, az már szánalom... Egyébként; én még mindig talárt akarok, csillogás helyett. Éljen Harry Potter.
2010. szeptember 25. 22:37
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline |
Teljesen igaza van a cikk írójának! És ez nem csak a Twilightal van. Nem mintha nem szeretném, de van jobb dolgom is, mint hogy akkor is bálványozzam a kedvenc sztárom, amikor épp hányok attól ahogy kinéz egy premieren. Erről ennyit. De olyanok, hogy Justin Biebertől szó szerint elájulnak. Nekem ez magas. Ezeknek az embereknek segítségre van szükségük. Lassan már lesznek olyan pszichológusok, akik külön ezzel a problémával fognak foglalkozni...
2010. szeptember 25. 23:34
Anna Fúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 133937 offline |
A ciknek igaza van de azért néha nem árt egy kis álmodozás ugye?Ugyértem ki kel kapcsolni náha és van akinek ez az álmodozás megadja azt a kikapcsolódást amire szüksége van persz határokon belül.
2010. szeptember 26. 04:02
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Hát... Én viszont akkor sem értek egyet. De ez milyen cikk már? Mindegy. Én nem vagyok az a fajta, aki mindenütt neki áll kitárgyalni a kis bonyolult lelki világát, úgyhogy most is megkíméllek titeket.
2010. szeptember 26. 10:22
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
szerintem Robert és Daniel nem is jóképűek.nem tudoom,h miért istenítik Robert-ot..hiszen olyan ocsmány..de persze ez az én véleményem..
amúgy meg imádok álmodozni..<33
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 26. 11:01
Sziasztok
Félreértés ne essék, az ÁLMODOZÁS nagyon jó. Magam is elszoktam lenni a saját világomban. Én az imádatról beszéltem, mert nagyon veszélyes tud lenni. Rágoogle-zhattok, hány ember nyírta ki magát, mert nem bírta elviselni a valóságot.
Félreértés ne essék, az ÁLMODOZÁS nagyon jó. Magam is elszoktam lenni a saját világomban. Én az imádatról beszéltem, mert nagyon veszélyes tud lenni. Rágoogle-zhattok, hány ember nyírta ki magát, mert nem bírta elviselni a valóságot.
2010. szeptember 26. 11:01
Idézet (PandaAlexXa @ 2010.09.26. 10:22)
szerintem Robert és Daniel nem is jóképűek.nem tudoom,h miért istenítik Robert-ot..hiszen olyan ocsmány..de persze ez az én véleményem..
Valóban, egyik sem szép. Én sem értem mire fel istenítik főleg Robertet
2010. szeptember 26. 13:18
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline |
hát én nem vok se Harry Potter, se edvárd akármicsoda fan...
2010. szeptember 26. 13:25
Idézet (AliceCarror @ 2010.09.26. 11:01)
Rágoogle-zhattok, hány ember nyírta ki magát.
Hallotam arról hogy valakik Amerikában bementek a sulijukba Mátrix fanok és megöltek mindenkit a teremben utána meg egymást is megölték (Mátrixos ruhában meg szemcsiben voltak). Vagy az az öreg nő aki kiugrott a 23-ik emeletről mikor Bobby meghalt a Dallasban (aki később visszatért a Dallasba) vagy a gyerek aki azt hitte hogy tud úgy repülni mint azok a furcsa japán?/kínai? mesefigurák (nem tudom a nevüket, ilyen felhőkön repültek vagy mi) és kiugrott az erkélyen ...
2010. szeptember 26. 15:22
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Végre egy igazán jó cikk a Starityn! Érdekes témával foglalkozik és nagyon okosan. Álmodozni mindenki szeret, de attól még nem lesz jobb a valódi élet. Azért tenni kell. Az egyensúlyt kell megtalálni. Én is álmodozom, ó, hajajj, de mennyire! De közben azért élem az életem, csinálom, amit kell és tudok szeretni valóságos, "hétköznapi" embereket. Rajongani nem feltétlenül káros. Gazdagítja az életet, ha közben az ember tudja a határokat és nem vonja ki magát a valóságból. Azért nem kell kikosarazni a kedves szomszédfiút, mert Edward az álompasi. :XD Szerintem az ilyen elveszett "lelkekből" lesznek végül a filmek jól ismert "macskás szomszédasszonyai" Szóval csak ésszel, gyerekek, csak ésszel.
kateblock
2010. szeptember 26. 21:19
Velanceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 100 Azonosító: 79340 offline |
Sztem nem is baj ha valaki sokat képzeleg, fantáziál, nekem például éppen jól jön mikor vmi újat kell kitalálnom, és igen gyakran nem a szabadidőmben kalandozok el hanem mondjuk tanórán. Sztem csak arra kell figyelni hogy ne meneküljünk mindig a gondok elől ebbe a fiktív valóságba, próbáljunk inkább erőt meríteni innen a megoldásukhoz.
Grace Benning
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni