Olasz, vagy spanyol?
2013. december 02. 22:09
Igazából teljesen mindegy, bár alap, hogy az olasz jobban tetszik mint a spanyol, de a két nyelv annyira hasonlít, hogy ha pl. megtanulsz spanyolul, utána könnyű lesz olaszul vagy fordítva
De én persze azt mondom, hogy olasz!
2014. január 22. 17:46
Nehéz a választás, Spanyolországban és Olaszországban is sikerült már többször megfordulnom, és bár maga Olaszország közelebb áll a szívemhez, sokáig spanyolt akartam tanulni, és saját magamtól el is kezdtem egy kicsit, ráadásul sok spanyol filmet, sorozatot néztem egy időben, ezért én a spanyolra voksolnék. (De az olaszt is nagyon szeretem...)
2014. január 22. 17:47
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nem is tudom, talán olasz. Majd tanulni akarom.
2014. január 22. 17:51
Idézet (demi01 @ 2014.01.21. 17:17)
Szerintem mindenkinek egyértelmű,hogy a SPANYOL SOKKAL JOBB MINT AZ OLASZ!!♥♥♥♥♥♥
Szerintem mindenkinek más az ízlése. Neked a spanyol a szebb, de van, akinek az olasz (például nekem is.
2014. június 09. 15:32
Szerintem mind két nyelv különleges valmiben.
De olasz valamelyire jobb mert ott több a látni való!
De olasz valamelyire jobb mert ott több a látni való!
2014. június 09. 15:37
Spanyol mellett döntenék.
Otthon kezdtem el tanulni...és imádom♥
2014. június 09. 18:17
Nem tudom
Mind kettőt nagyon szeretem, de inkább spanyol, úgyis spanyolul szeretnék megtanulni
Mind kettőt nagyon szeretem, de inkább spanyol, úgyis spanyolul szeretnék megtanulni
2014. június 09. 18:28
az a helyzet, hogy én spanyol párti vagyok. de van egy ismerősöm, inkább olyan.. legjobb barátnak is mondhatom, aki meg félig olasz, mindig olaszul beszél nekem, és nem érti meg hogy nem szeretem azt a nyelvet annyira :DD de ő csak mondja.. imádom ilyenkorxd
2014. június 09. 20:23
Nem tudom. Oloszországot sokkal jobban szeretem, a kultúrája miatt, de Spanyolországnak is meg vannak a maga sajátos varázsai.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: