Átverték a volt megasztárosokat
2010. szeptember 25. 21:36
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
jézusom
2010. szeptember 25. 22:25
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (imteodora @ 2010.09.25. 19:32)
A riporter és Sonia is undorítóan viselkedett. Aki meg nyilatkozott a barátja lenne?
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2010. szeptember 25. 22:34
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
Az a videoklip úgy ahogy van szar. Megértem hogy elegük van a riporterekből, és a riporter is nyomulós volt. De azért ennyire nem kellene bunkón viselkedni.
2010. szeptember 25. 22:40
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Csak engem emlékeztett ez a riporter Perez Hiltonra? Ugyanolyan idegesítő és bunkó...
Najó most komolyan oké, hogy a klipet elvileg viccnek szánták de akkor is örüljenek, hogy beszélnek rólauk. Amúgy nem igazán értem min lett ez a nagy felháborodás de hát ők tudják mit csinálnak(elvileg)
2010. szeptember 26. 10:34
Chinty igen, azt mondta, mert az is elvolt szállva magától, én ott szakítottam volna vele. Ezek a celebgyárosok pedig tiszta durvák, megértem Soniát, bár dúrva volt. Az igaz, hogy ettől a kliptől és a zenétől nem várhattak sokat, de akkor is..
2010. szeptember 26. 12:41
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
"Először normálisan szóltunk, másodjára viszont már a baseball ütő lesz, nem érdekel!" Hajrá Sonia!
Amúgy oké, hogy a klip szörnyen béna, de azért békén lehetne hagyni őket...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?