Én is röhögtem a táblán, jófej lehet, aki csinálta :D
Ennyi bunkóság még nálam is belefér :)
„Vampires suck” tábla a Jonas Brothers-turnén
2010. szeptember 26. 12:03
2010. szeptember 26. 12:05
Idézet (mermaid girl @ 2010.09.26. 12:00)
azért nem...angolban nem jelent olyam csúnyát, hát még a gyereksorozatokban is használják ezt a szót... you suck - ezt megszívtad, nem pedig te szopsz :/
Ezen az alapon a fuckot is mindenhol használják, még filmekben is, szóval ez relatív. Eléggé szabadszájú nép, szóval lehet, hogy ott nem számít durvának; nálam az, mert nem a bunkóságra neveltek.
2010. szeptember 26. 12:06
Idézet (mermaid girl @ 2010.09.26. 12:00)
azért nem...angolban nem jelent olyam csúnyát, hát még a gyereksorozatokban is használják ezt a szót... you suck - ezt megszívtad, nem pedig te szopsz :/
Ezzel egyetértek, szerintem is inkább úgy értelmezhető, hogy "A vámpírok bénák", mintsem a "A vámpírok szopnak".
2010. szeptember 26. 12:08
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.26. 11:54)
Nem. A "to suck" angolul bizalmas nyelvben 'szopni', 'szívni'. Ha az alany egyes számú, akkor van az ige végén -s, de itt többes számú az alany, mert "vámpírok". Szó szerint tehát a 'A vámpírok szopnak', csak ezt azért durva lenne a cikkbe beleírni. 
Értem. Csak akkor is szokták mondani a suck szót, hogy ha egy helyzet rossz, béna stb. És hogy itt nem e úgy értik, hogy Ashley béna, menjen haza kb...
Idézet (Kelsey @ 2010.09.26. 11:54)
Hajrá!!!:)
Hát ezen egy hatalmasat szakadtam!
Gratula a jó ötletért, a megvalósításért, a jópofa kiírásért, le Ashley-vel és persze Joe-val is, hiszen a koncertekre még mindig elhozza sz*a barátnőjét. Akit egyébként csíptem régen,amíg ki nem ült egy Demi plakát elé röhögni...a Jemi szakítás, és a Joeval való járása után közvetlen...
Szuper cikk, köszönöm, felaranyoztad a napomat!!!:)
Hát ezen egy hatalmasat szakadtam!
Gratula a jó ötletért, a megvalósításért, a jópofa kiírásért, le Ashley-vel és persze Joe-val is, hiszen a koncertekre még mindig elhozza sz*a barátnőjét. Akit egyébként csíptem régen,amíg ki nem ült egy Demi plakát elé röhögni...a Jemi szakítás, és a Joeval való járása után közvetlen...
Szuper cikk, köszönöm, felaranyoztad a napomat!!!:)
Egyetértek, de ezt hol olvastad/ láttad h kiült egy tábla elé röhögni? Ha emlékszel írd meg légyszi :$ Nem tudom elképzelni h vki ekkora parazst legyen...
Idézet (***aiden*** @ 2010.09.26. 12:06)
Ezzel egyetértek, szerintem is inkább úgy értelmezhető, hogy "A vámpírok bénák", mintsem a "A vámpírok szopnak".
Ezzel az a baj, hogy a "bénák" az melléknév, a suck pedig ige. Szóval a fordítás úgy pontos, hogy 'szívnak'.
Szerk.: Hogy mindenkinek igaza legyen, beleírtam mindkét változatot.
2010. szeptember 26. 12:15
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.26. 12:05)
Ezen az alapon a fuckot is mindenhol használják, még filmekben is, szóval ez relatív. Eléggé szabadszájú nép, szóval lehet, hogy ott nem számít durvának; nálam az, mert nem a bunkóságra neveltek. ;)
hát fuck-ot nem fogsz hallani egy gyereksorozatban, azt garantálhatom.
2010. szeptember 26. 12:17
Idézet (mermaid girl @ 2010.09.26. 12:15)
hát fuck-ot nem fogsz hallani egy gyereksorozatban, azt garantálhatom.
Nem szoktam nézni angolul semmilyen filmet/sorozatot, mivel nem értem (főleg, ha amerikai), így biztos igazad van. Bár pl. a "Beavis & Butthead" nem tudom, milyen sorozat, és abban biztos, hogy elhangzik.
2010. szeptember 26. 12:33
öregem xD
a végén demi meg ash komolyan összevesznek
de am,joetól ez már nagy pofátlanság :@
a végén demi meg ash komolyan összevesznek
de am,joetól ez már nagy pofátlanság :@
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.

0 felhasználónak tetszik: