A nemrégiben kilépett exdoll első dala egy kicsit westernes hangulatot kapott, innen jött a fotósorozat is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Melody Thornton első szólódala
2010. szeptember 26. 21:22
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Melody jól tette, hogy kilépett a PCD-ből, mert ott sohasem tudott volna kilépni Nicole árnyékából.
"de végül Nicole úgy döntött, ez nem kell az albumra." -nekem valahogy nagyon nem szimpi Nicole
"de végül Nicole úgy döntött, ez nem kell az albumra." -nekem valahogy nagyon nem szimpi Nicole
2010. szeptember 26. 21:25
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
hajrá Melody!!!!!
2010. szeptember 26. 21:28
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Jó hogy kilépett a PCD-ből, mert ő szólóban is jó, de nem csoda hogy nem akarták, hogy rajta legyen az albumon, mert valami iszonyatos ez a szám, nem bírtam végighallgatni, pedig jó a hangja, de ez a dal...
2010. szeptember 26. 21:39
Én imádom ezt a számot. Melody eszméletlen benne. És ez a kép*-*
2010. szeptember 26. 22:26
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Szerintem fantasztikus szám. Melody volt a legtehetségesebb Nicole ezek után mehet a süllyesztőbe
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.

0 felhasználónak tetszik: