Justin Bieber magányos
2010. szeptember 29. 15:49
az első képen is justin van??ha igen,akkor nagyon édes,ja és nagyon sajnálom,hogy magányos!
2010. szeptember 29. 15:49
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
atyavilág micsoda feje van az 1. képen XDD
2010. szeptember 29. 15:52
nem birom ezt a kölyköt de aranyos az elsö képen
2010. szeptember 29. 15:52
|
|
tokio.hotelgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 126400 offline
|
2010. szeptember 29. 15:56
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Komolyan, már ott tartok, hogy elolvasom róla a cikkeket, mert tudni szeretném MIÉRT??? Mitől olyan nagy szám ő, miért imádják ennyire, mire fel ez a nagy népszerűség, őrület. Választ kérdéseimre a mai napig nem kaptam. Semmi különleges, átlagos 16 éves ugri-bugri, óbéjbikambecktome kissrác, az úgynevezett asztalra még semmit sem rakott le, de már könyv, film, ágynemű van róla. Mindegy milyen cuccot fémjeleznek a pofijával, abból meg lehet gazdagodni. Mindegy mit írnak róla, az érdekes (már akinek), de MIÉRT?
2010. szeptember 29. 15:57
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
hát,előre is bocsi de én annyira nem sajnálom,ő akarta a sztárságot hát viselnie kell a következményeket!
2010. szeptember 29. 16:00
merGrace Benning Grace Benning
Komolyan, már ott tartok, hogy elolvasom róla a cikkeket, mert tudni szeretném MIÉRT??? Mitől olyan nagy szám ő, miért imádják ennyire, mire fel ez a nagy népszerűség, őrület. Választ kérdéseimre a mai napig nem kaptam. Semmi különleges, átlagos 16 éves ugri-bugri, óbéjbikambecktome kissrác, az úgynevezett asztalra még semmit sem rakott le, de már könyv, film, ágynemű van róla. Mindegy milyen cuccot fémjeleznek a pofijával, abból meg lehet gazdagodni. Mindegy mit írnak róla, az érdekes (már akinek), de MIÉRT?
nem tudom én nem is szerettem.
nem tudom én nem is szerettem.
2010. szeptember 29. 16:17
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
az első kpen is olyan aranyos

ez az élet evel jár sajnos
ez az élet evel jár sajnos
2010. szeptember 29. 16:18
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
ja és pontosbítanék:8 videóklippje van!!hahóóó!már bocsi a beszólásért de ha ez az igazság.
És holnap már 9 lesz
És holnap már 9 lesz
2010. szeptember 29. 16:19
sajnos ez van minden sztárral nem lehet magánéletük anélkül h ne lesnék őket a fotósok v nem gerketnék őket a fanok na jóó énis oda vok jussér de megpróbálnék laassan közeledni hozzá
2010. szeptember 29. 16:28
|
|
dodi bad girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 12 Azonosító: 131213 offline
|
Szegény Justin sztem én megörülnék ha nem lehetnék a barátimal.De ha valaki sztár az ezer jár.
2010. szeptember 29. 16:30
Ahhoz képest, hogy szegények voltak, jól feltornászta magát... bár annyira nagy a képe, hogy nem gondoltam volna, hogy egyszer egy szegény kis senki volt.
Kapcsolódó sztárok
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Ariana Grande szomorú hírt jelentett be a koncertjeiről
Ariana Grande szomorú hírt jelentett be a koncertjeiről
Nem örülnek a rajongók.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.

0 felhasználónak tetszik: