puff daddy feat.mase -no money no problems
Hip Hop
2011. január 27. 20:48
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.01.26. 00:03)
ha hajlasz erre a műfajra és érdekel mindenképp ássál mélyebbre benne mert megéri.
Látom akadnak gyémántok, mint a videók mutatják, csak meg kell találni őket. Én is sajnálom, hogy a mai srácok nem tudják, miről beszélünk, ha a 90-es éveket emlegetjük. Látni hova jutott a zene, siralmas. Visszasírom azokat az éveket, azt a hangulatot.
Egyébként a teljes szöveggel, amit írtál egyetértek
Ha már 90-es évek, emlékszem ez a szám mekkora sláger volt: MC Lyte ft. Missy Elliott - Cold Rock A Party
2011. február 05. 19:44
Szeretem a Hip-hop & Rap zenéket. Mindig is szeretem.
A kedvencem Eminem:
A kedvencem Eminem:
2011. február 05. 20:30
ennek örülök!
de Mr Marshall Mathers-ön kívül ki a kedvenced még?
de Mr Marshall Mathers-ön kívül ki a kedvenced még?
2011. február 06. 10:42
pár évvel ez előtt hallottam már egy két számát köztük ha jól emlékszem a 2005-ös Que Sera című zenéjét!
és dolgozott együtt párszor a svéd Looptroop csapattal de ezek már régebbi zenék tőle.
az utóbbi linkelt zene az ha jól tudom a legutóbbi albumán van!azaz album 2009-es.
és dolgozott együtt párszor a svéd Looptroop csapattal de ezek már régebbi zenék tőle.
az utóbbi linkelt zene az ha jól tudom a legutóbbi albumán van!azaz album 2009-es.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. február 08. 20:56
Ha már régebbi Hip Hop-ról van szó én ezt tudom ajánlani mindenkinek aki szereti a műfajt
És mivel nemcsak zenékről van szó egy idézet a végére
" Hiszek abban, hogy bármi rosszat teszünk, az visszaüt ránk. Szóval ha bármi rosszat csináltam, szenvedni fogok tőle. De én azt hiszem, hogy amit tettem az jó volt. Úgy érzem a mennybe kerülök. "
És mivel nemcsak zenékről van szó egy idézet a végére
" Hiszek abban, hogy bármi rosszat teszünk, az visszaüt ránk. Szóval ha bármi rosszat csináltam, szenvedni fogok tőle. De én azt hiszem, hogy amit tettem az jó volt. Úgy érzem a mennybe kerülök. "
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.