Itt aztán zajlott az élet. Nem biztos, hogy jó értelemben.
Mindazonáltal én Liafennel értek egyet, és nem tudom ki mit olvas és hogy, de semmi sértőt, vagy megalázó dolgot nem mondott. Mint ahogy WhiteAngel sem. Már lejárt az a korszak, amikor nem mondhattuk el a véleményünket. Akinek ez a szituáció nem tetszik, nem kell idejönni, nem kell véleményt olvasni, és még sorolhatnám.
A TV2 amióta az eszem tudom.. kullog az RTL után, ez tény. Ha volt is önálló ötlete, hamar belebukott, amúgy az RTL műsorait másolja. Ez a fél órával előbbi kezdés sem lesz hatásos, mert aki eddig nézte az X-Faktort - mint pl. én!! -, az ezután is nézni fogja, max. arra a fél órára elüti az időt, még a másik csatornán az aktuális magazin műsor megy.
És nagyon zárójelben jegyezném meg, hogy ne fenyegetőzzünk egymás kitiltásával. Részben mert szánalmas és gyerekes dolog, részben mert semmi értelme. Nőjünk már fel, gyerekek
Trükkös Megasztár
2010. október 01. 16:48
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 01. 17:48
Aki szereti Patai Annát és Horváth Szandrát jelölje kedvencének
2010. október 01. 18:04
én mega fan vagyok. néztem én az x-faktort is de szerintem semmivel se jobb.. sőőt. papírból olvassák a szöveget? folyton a zsűrit mutogatják?? a produkciókból mutatnak 2 mp-et? valahogy engem ez nem izgat.. :S
2010. október 01. 21:22
twitteren is lassan mindig aztolvasom, hogy 'megasztár' szoval lassan már sokan a megát nézik :-) eddig meg twitteren többvolt az X-factor :-)
2010. október 01. 21:54
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
elkezdem nézni a Megasztárt, de utána akkor is át kapcsolok az X-factorra xD
2010. október 02. 16:46
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Én X-faktor párti vagyok, de lehet hogy ma nézem egy kicsit a Megasztárt is. xD
2010. október 02. 17:51
álmodozóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 409 Csatolások: 11 Azonosító: 129391 offline |
Én az X-faktort részesítem előnyben, de szünetekben és a műsor végén átkapcsolok a megasztárra.
Egyébként a megasztárból az Adam's comedy a kedvencem, mert az énekes is gyulai, mint én. Hajrá Békés megye!
Egyébként a megasztárból az Adam's comedy a kedvencem, mert az énekes is gyulai, mint én. Hajrá Békés megye!
2010. október 02. 17:59
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
X-factor akkor is jobb,hiába próbálkozik a Megasztár.
2010. október 05. 18:34
sely11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 135624 offline |
nem tom szerintem fogalam sincs....
Az x faktor vicces és luzerek vannak benne a megasztár viszont izgi és a zsürik szarak.
Amúgyy ördög Nóra mindegyik műsorba benne van, de nekem valahogy Balázs most jobb.Ördög . n most le és ott is marad.
Az x faktor vicces és luzerek vannak benne a megasztár viszont izgi és a zsürik szarak.
Amúgyy ördög Nóra mindegyik műsorba benne van, de nekem valahogy Balázs most jobb.Ördög . n most le és ott is marad.
2010. október 05. 18:38
sely11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 135624 offline |
Nem kéne így lenézni a megasztárt azért!!
Ismerjétek be ti is csssak azért Szeretitek a x factor mert új .Ha már több része is lett olna akkor unátok nem..Amúgy sztem jaaaa!megamegasztár.Sokáigtart a megamegasztár.
Ismerjétek be ti is csssak azért Szeretitek a x factor mert új .Ha már több része is lett olna akkor unátok nem..Amúgy sztem jaaaa!megamegasztár.Sokáigtart a megamegasztár.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.