Selena példaképének tartja Maite Perronit
2010. október 05. 10:46
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
ez a Matie egy baképzelt csaj!! hogy lehet ilyen szemét?? és milyen hírnév?? elbújhat Selena mellett! nem szeretem az Árva angyalt, már a könyökömön jön ki a sok mexicoi sorozat, pedig én is sokat szeretek belőlük!! szóval nagyon nem szimpi a csaj, és még hogy Sel van elszállva magától...!! pf :@ :/
2010. október 05. 15:47
háát én ki nem néztem volna ezt Maite-ból :S
legalább ne ilyen durván mondta volna el a véleményét..
legalább ne ilyen durván mondta volna el a véleményét..
2010. október 05. 16:08
oh,szegény Selena.nem vagyok valami nagy fanja,de azt azért megjegyzem,hogy NINCS elszállva magától.Maite,ez nem volt szép tőled,azért kicsit kulturálhatnád magad,akkor is,ha ez a véleményed,mert írd le valahova de nem kötelező a sajtóval megoosztani.ennyi
2010. október 05. 19:32
nemáár
pedig én imádom Maite Perronit de ez bunkóság O.o
pedig én imádom Maite Perronit de ez bunkóság O.o
2010. október 05. 20:54
Na szerintem ez a Maite sürgősen ássa el magát... Szép kis köszönetnyilvánítás volt ez
2010. október 05. 21:23
Lilgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 92 Csatolások: 5 Azonosító: 113941 offline |
hogy Maite ilyet mondana? nem hiszem....
de amúgy Selena is hazudhat.....hiszen ő mindenkinek a példaképe és azért ő is már a "csapból folyik". Bár ő azt mondta, hogy "nem nagy sztár" de azért valljuk be hogy igen.
de amúgy Selena is hazudhat.....hiszen ő mindenkinek a példaképe és azért ő is már a "csapból folyik". Bár ő azt mondta, hogy "nem nagy sztár" de azért valljuk be hogy igen.
2010. október 05. 22:11
AshleyCica_03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 135495 offline |
Hát..sztem Maite ilyet nem mondana..O.o
vagy nem tom..O.o én szeretem mind a ketttőt..ennyi!^^.
vagy nem tom..O.o én szeretem mind a ketttőt..ennyi!^^.
2010. október 07. 07:59
wiwi135új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 135737 offline |
hát sztem Selenát 1000szer többen szeretik mint Maite-t :S én is sztem az árva angyalt de azért annyira nem jó láttam már nála jobb sorozatot is és hát ez azért elég dúrva amit mondott :S
2010. október 07. 13:37
jaj,most nem kell ámmegutálni az Árva Angyal-t Maite megjegyzéséért.
2010. október 07. 18:19
OMG!
még ő mondja???
Maite Perroni a kisujjáig sem ér fel Selenának!
még ő mondja???
Maite Perroni a kisujjáig sem ér fel Selenának!
2010. október 09. 09:39
hát ez durva :S
nem hittem volna h így leszólna vkit Maite Perroni :/
nem hittem volna h így leszólna vkit Maite Perroni :/
2010. október 11. 18:25
ez bunkóság volt Maiteltől Sel csodálja meg minden ............
2010. október 12. 10:55
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Ha ez igaz, akkor grat Maite-nek az őszinteségért! xD Amúgy kicsit sem bírom, Selenát jobban szeretem nála. De igazat adok neki. Érdekes... Honnan tudja, hogy Selena utálja? De tényleg sok igazságot mond. Hajrá Maite. Bár, nekem mindegy... Tökre tetszik, hogy ilyen "tökös".
2010. október 14. 16:11
Wow. Szerintem mind a kettő állításban van igazság.(Bocs a Matie és a Selena fanoknak előre is a véleményekről)Én mind a kettőt kedvelem de hogy ennyire nem értenek egyet ez azért már...
1.Selenának nem kell megjátszania magát mert van benne az is (azt nem mondom hogy azért csinálja ezt mert valójában egy dög mert kedves)!!
2.Matie hogy beszélhetsz így valakiről aki felnéz rád???(De Matie-nak is van benne igazság pl.:az hogy selly-nek nincs valami jó hangja)Ezt ki(meg) kellet mondanom(írnom)
Jah és sztem a fanok meg ne vesszenek össze egymással hogy kinek van igaza mert ez BAROMSÁG!!! Az ő gondjuk oldják is meg egymásközött!!!Egyik se horda le Matie-it, és egyik se hordja le Selena-t!!!Valaki őt Slena-t kedvelei, van aki Matie-t ennyi!!!
1.Selenának nem kell megjátszania magát mert van benne az is (azt nem mondom hogy azért csinálja ezt mert valójában egy dög mert kedves)!!
2.Matie hogy beszélhetsz így valakiről aki felnéz rád???(De Matie-nak is van benne igazság pl.:az hogy selly-nek nincs valami jó hangja)Ezt ki(meg) kellet mondanom(írnom)
Jah és sztem a fanok meg ne vesszenek össze egymással hogy kinek van igaza mert ez BAROMSÁG!!! Az ő gondjuk oldják is meg egymásközött!!!Egyik se horda le Matie-it, és egyik se hordja le Selena-t!!!Valaki őt Slena-t kedvelei, van aki Matie-t ennyi!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.