Selena példaképének tartja Maite Perronit
2013. augusztus 13. 11:41
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
Maite-nek van igaza, bár én biztos vagyok benne, hogy ő nem így fogalmazott. Ő egy nagyon kedves ember, aki szereti a rajongóit, Selena csak örülne, ha fele olyan tehetséges és kedves lenne, mint Maite
2013. augusztus 27. 15:54
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
dope200 Ezt a Wikipédiából másoltam ki:
Selena Marie Gomez (Grand Prairie, Texas, 1992. július 22.[4] –) mexikói származású amerikai színésznő, énekesnő. Érted már??
Selena Marie Gomez (Grand Prairie, Texas, 1992. július 22.[4] –) mexikói származású amerikai színésznő, énekesnő. Érted már??
2013. szeptember 20. 16:20
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline |
Én nagyon nem bírom Selenat régen szerettem de már egyáltalán nem..Maite nagy kedvencem és igaza van teljesen ebben a dologban én egyetértek vele és nagyon örülök hogy valaki végre kiosztotta Selenat amúgy olvastam Selena lapját mert kiváncsi voltam és ahogy én láttam elég sokan utálják őt bár ezt nem csodálom..Selena sosem fog felérni Maitehoz..Abban egyetértek az előttem szólókkal hogy Maite nem fogalmazna így de ha mégis így van akkor is mellette állok..
2013. december 23. 16:52
Mit képzel magáról ez a csaj? Istenem amúgy pont ő beszél! Nem mondja már hogy enm tehetséges Selena! És amúgy emg nem utálja! -.-" Csak azért mondta ezt mert féltékeny rá mert őt sokkal többen meg jobban szeretik ! Ennyit erről! -.-" Hülye riban*
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.