Sarah Martin profilja

Sarah Martin yellow red white blue blue  
  • Csatlakozott
  • 2013. június 24.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ♥ BATB ♥
  • Születési idő
  • 1997. október 23.
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Telenovella, film és sorozat nézés, Barátaimmal lenni, Olvasás, Starity, Zenehallgatás, Tumblr, Favim, Strand, Utazás, Vásárlás
  • Zenei stílusom
  • Minden zene fajtát meghallgatok és ha meghallgattam az után döntöm el hogy tetszik-e :)
  • Imádom
  • Családom, Sorozatok, Filmek, Sztárok, Édesség, Csoki, Telenovellák, Kutyusom, Könyvek, Zene, Starity, Tumblr, Favim, Nyár
  • Utálom
  • Leginkább az olyan embereket, akik nem a szemembe mondják a problémájukat,hanem a hátam mögött.
  • Kedvenc sztárjaim
  • Maite Perroni Gabriela Spanic Sarah Michelle Gellar Vin Diesel Paul Walker William Levy Dolph Lundgren Nina Dobrev Holly Marie Combs Alyssa Milano Kristin Kreuk Jay Ryan

Soha ne adj fel semmit, mert az álmaid eléréséhez kitartás kell!

Sarah Martin
Utoljára aktív: 2023.03.08. 23:11Státusz módosítva: 2017.06.29. 00:12

Bemutatkozás

 

Hello kedves idegen üdvözöllek az adatlapomon.. 20 éves lettem október 23-án.. Sosem voltam jó az adatlap írásban, de megpróbálok összehozni valamit.. Számomra a családnál nincsen fontosabb a világon.. Életvidám, mosolygós lány vagyok ami azt jelenti, hogy nagyon sokat nevetek főleg akkor, ha a barátaimmal vagyok.. Nagyon szeretem a barátaimat, a családomat és a kiskutyámat.. Sajnos elég nehezen bízok meg az emberekben, mert már elég sokat csalódtam az életben,de a barátaimban feltétel nélkül megbízok és persze a családomban is.. Amikor a barátaimmal vagyok elég sokszor mondják nekünk, hogy ha mi nem lennék akkor minket ki kellene találni, hát ezzel sokszor egyet is értek, mert sokszor tényleg nagyon bolondok vagyunk.. Eléggé makacs vagyok amit eltervezek azt mindig meg akarom valósítani tudom ez elég rossz tulajdonságom, de én ilyen vagyok.. Nagyon imádok filmeket nézni majdnem minden kategóriájú filmet szeretek egy pár kivételével,de a kedvencem azok mégis a vígjáték,romantikus,kaland és akció filmeket.. A horror filmek nem nagy kedvenceim (mivel utána mindig félek), de ha meglátok egy horror filmet a tv-be (aminek tetszik a története) akkor nem bírom megállni, hogy ne nézzem meg.. Elég sok kedvenc filmem van nagyon sokat imádok..

Régebben nagyon szerettem olvasni és ez mostanra sem változott csak kicsit kevesebb időm van rá mostanában személyes okok miatt, de nemsokára ugy is visszatérek a könyvekhez..

 

 

Kedvenc filmek: Elég sok van.. Halálos Iramban 1,2,3,4,5,6 (Imádom nagyon,filmek közül ez a kedvencem), Titanic, Bajos Csajok, A pusztító, Reszkessetek Betörők 1,2,3,4, Kegyenc Fegyenc, Tök Alsó, Tök Állat, Terminátor 1,2,3, Szerelmünk Lapjai, Szállító 1,2,3, Szeretném ha Szeretnél, Most már Elég, Kék Lagúna 1,2, Dirty Dancing, Micsoda Srác Ez A Lány, A felhők fölött 3 méterrel (Nagyon jó film imádom), A kölyök, Halálfutam 2,3, Ashley és Mary Kate filmek, Bud Spencer és Terence Hill filmek, Nicsak ki beszél 1,2,3, Steven Seagal filmek, Micsoda Nő, Neveletlen hercegnő, Bájkeverő, Hirtelen 30, Beépített Szépség 1,2, A maszk, Kipurcant a bébicsősz anyának egy szót se, Miről álmodik a lány, Adams Family, Adam Sandler filmek (Nagy kedvenceim), Charlie Angyalai 1,2, Step Up, Honey, Péntek 13, Talpig Zűrben, Kémkölykök, Hajrá Csajok (Az összes részét láttam de mégis az 5 a kedvencem), Bridget Jones Naplója 1,2, Én és a hercegem 1,2, Ne szórakozz Zohannal, Sakáltanya, Cserebere Szerencse, Hilary Duff filmek, Lindsay Lohan filmek, Bérgyilkos a szomszédom, Dögölj meg John Tucker, Négyen egy gatyában, 50 első randi, Beethoven, 3 férfi és egy bébi, Bölcsek kövére, Amerikai Taxi, Taxi 2,3,4, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, P.S. I Love You, A csúf igazság, Dolph Lundgren filmek, Másnaposok 1,3, Krokodil Dundee (Bár már elég régen láttam), Palimadár, Álom.net, A nyakörv, Paranormal Activity, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone filmek, A kaptár, Halálos kitérő 1,2, A sikoly, Elrabolva, Horrora Akadva, A texasi láncfűrészes, Gagyi Mami 1,2,  Alkonyat  Harry Potter , Hacsi - a leghűségesebb barát, Tucatjával olcsóbb 1,2, és még jó sok film van csak hirtelen ennyi jutott az eszembe..

 

 

Kedvenc Sorozataim: Ringer - A vér kötelez, Szulejmán, The Lying Game, A Császárnő, A bosszú angyala, Bűbájos Boszorkák, Barátok Közt, Dr Csont, Odaát, Chuck, Vámpírnaplók, Szellemekkel suttogó, Gossip Girl, Pretty Little Liars, True Calling az őrangyal, Kettős Játszma, Marichuy a szerelem diadala, Árva Angyal, Sarokba Szorítva, Knight Rider, CSI Miami Helyszínelők, A szépség és a szörnyeteg, Teen Wolf - Farkasbőrben, Paula és Paulina, Marimar, Rosalinda, A végső akarat, Teresa, Rubi - Az elbűvölő szörnyeteg, A bárka, A bohóc, A bosszú álarca,  A csábítás földjén, Holdfény, Tiltott szerelem, Bűnös vágyak, Ördögi kör, Szeretni bolondulásig, A bosszú, A betolakodó,Megkövült szívek, Második esély, Dél királynője, A kertész lánya (Ezt nagyon régen láttam a tv-ben így már sajnos annyira nem is emlékszek rá de azt tudom hogy jó sorozat volt), Vad angyal, Ezel - Bosszú mindhalálig, Mindörökké szerelem, Marina, Zárt Ajtók Mögött, Második élet, Titkok és szerelmek, A szerelem nevében, Csacska angyal, Bűnös szerelem ezeken kívül még vannak, de azt hiszem ennyi most elég lesz..

 

 

 

Ahová nagyon szeretnék eljutni:

         Párizs:

 

       London:

 

         Dubai: 

 

Törökország:

 

          Róma:

 

    New York:

 


 

Itt vannak a kedvenceim:

A kedvenc színésznőim: (Nem sorba vannak)

 

Sarah Michelle Gellar:  Nagyon imádom őt, fantasztikus színésznő és ezek mellett nagyon szép is.. A Ringerben láttam meg elsőnek és nagyon megszerettem.. Egy párszor megnéztem a sorozatot a tv-be is a neten is, amikor csak tudtam nagy kedvencem lett a sorozat is és Sarah is.. Nagyon jól alakítja Siobhan és Bridget szerepét.. Láttam még egy pár filmben is azokban is nagyon jól alakított.. 

 

 

Gabriela Spanic: Őt is nagyon nagyon imádom igazából színésznőként ő áll a legközelebb a szívemhez ezért is van az első helyen, mert őt kiskorom óta nagyon szeretem.. Fantasztikusan jó színésznő nagyon tehetséges majdnem minden sorozatát láttam már pár kivételével.. A kedvenc sorozatom tőle Császárnő és természetesen a Paula és Paulina (amiben nagyot alakít), ami a kedvenc sorozataim közé tartozik.. Mivel sok sorozatát láttam már ezért azt is tudom, hogy milyen, ha a jó szerepét és milyen, ha a rossz szerepét játssza.. Nekem mindkét szerepben tetszik, de a jó szerepe jobban áll neki.. 


 

Lucy Hale: Pretty Little Liars (Hazug Csajok Társasága) című sorozatból ismerem Aria Motgomery szerepében. Számomra ő az egyik kedvenc a sorozatból, nagyon megkedveltem Aria karakterét és az Ezria páros is nagyon a szívemhez nőtt a sorozatban. Nagyon tehetséges színésznő én nagyon megkedveltem őt és a zenéit is már a zenéit is egyre jobban. 

  

 

 

Ashley Benson: Őt is a Pretty Little Liars (Hazug Csajok Társasága) című sorozatból ismerek mint Hanna Marin. Lucy Mellett ő a másik nagy kedvencem a sorozatban, nagyon szeretem a beszólásait, meg mikor nem ért a dolgokhoz azon mindig annyit nevetek. Ezek mellett a Haleb párost is nagyon kedvelem.  Sokszor én is ilyen vagyok ezért is kedvelem a karakterét. 

 

 

Alexandra Chando: The Lying Game című sorozatból ismertem és kedveltem meg nagyon, mivel nagy kedvenceim az ikerpásors sorozatok vagy történetek ezért ez a sorozat is a kedvenceim közé tartozik, ahogy azóta Alexandra is. Nagyon tetszett ahogy eljátszotta a két iker Emma és Sutton szerepét nagyon tehetséges színésznő és nagyon szép is.


 

 

Maite Perroni: Elsőnek az Árva angyalban láttam aztán láttam a Marichuy: A Szerelem Diadalában is mindkét sorozatát nagyon imádom..Nem tudom eldönteni melyikben szeretem jobban de Marichuy és Juan Miguel párosa örök nagy kedvencem marad, már számtalanszor láttam mindkét sorozatot és nem tudom megunni mondhatni ő az egyik női nagy kedvenc telenovella színésznőm. Maite nagyon tehetséges és nagyon szép színésznő is és nekem nagyon tetszik a hangja is énekesként is megkedveltem.. Van tőle egy pár számom is, mert nagyon megtetszettek a zenéi.. 

 

 

Meryem Uzerli: A Szulejmánban láttam meg és azóta nagyon megkedveltem bár bevallom az elején nem szerettem annyira, de most már ő lett az egyik kedvencem a sorozatban.. Remek színésznő és szerintem nagyon jól áll neki Hürrem szultána szerepe..

 

 

Jordana Brewster: Mivel a Halálos Iramban filmek nagy kedvenceim így Jordana-t is onnan ismertem meg.. A filmben nagyon jól játssza a szerepét Dom húgaként.. Őt is láttam már más filmekben is, mikor adták a Dallas-t abba is belenéztem, mert ő is játszott benne, de filmekben is láttam már.. Bár számomra a Halálos Iramban című filmben alakított a legjobban..

 

 

Michelle Ridriguez: A halálos Iramban filmekben ismertem meg, mint Letty nagyon megkedveltem Dom barátnőjeként és azt is nagyon kedvelem benne, hogy a filmekben nagyon kemény és határozott bár egy-két részben nem volt látható, de attól függetlenül nagyon jó színésznő és jól alakítja Letty szerepét..

 

 

Nina Dobrev: Nina-t 2009-ben ismertem meg a Vámpírnaplókban ahol szerintem a legtöbb embernek volt szerencséje megismerni.. Szerintem egy fantaztikus színésznő bár Elena szerepében nagyon sokszor idegesitett de Katherine szerepében egyszerűen imádtam.. Ettől függetlenül mindkettő sőt mindhárom szerepet nagyon jol eltudta játszani.. Láttam őt más fimekben is de számomra a Vámpírnaplókban volt a legjobb szerepe.. Ezek mellett nagyon szép is.. 

 

 

Jennifer Love Hewitt: A Szellemekkel Suttogó című sorozatból ismerem aminek csak egy pár részét nem láttam a többit igen mivel régen nagy kedvencem volt ez a sorozat és most is megnézem néha-néha, Jennifer remekül alakítja Melinda Gordon szerepét a sorozatban.. Más sorozatban nem láttam még csak ebben az egyben, bár nem régen láttam az ügyféllista című sorozatából egy jó pár részt, mert elekezdtem nézni és eléggé megtetszett az is, de Jennifer nekem örökké Melinda Gordon lesz.. 

 

 

Kristin Kreuk: Imádom, imádom mint a legtöbb kedvencemet.. Régen láttam őt a Smallville-ben, de ott még nem kedveltem annyira és még nem is nagyon ismertem.. Viszont mióta feltűnt a Beauty And The Beast (Szépség és a szörnyeteg) c. sorozatban azóta nagyon megkedveltem a karakter is nagyon tetszik amit el kell játszania azt pedig külön imádom hogy ez egy olyan sorozat amelyikbe a főszereplő nő zsaru és bunyózik is benne, nagyon jól áll neki.. És természetesen nagyon aranyosak Vincenttel imádom őket.. A történet is nagyon jó és a szereplők is kivállóak főleg Kristin és Jay.. 

 

 

 

 

 

A kedvenc színészeim:

Dolph Lundgren: Írhatnák regényeket arról, hogy miért szeretem őt, de akkor nagyon sokáig kellene irnom. Röviden rengeteg filmjét láttam, nagyon kevés olyan van amit nem, de azt is pótolom. Ő az egyik legnagyobb akció sztár számomra aki egy roppant rendkívüli ember, nem csak izom hanem remek ember is, kiváló harcművész és nagyon jó apa. Nagyon imádom őt, mondhatni az egyik kedvenc színészem már nagyon régóta. Imádom a filmjeit egytől-egyig, de  kedvencem a Leszámolás Kis-Tokióban, már vagy 100-szor láttam és még most sem untam meg és nem is fogom. Nagyon jó színész annak ellenére hogy már nem fiatal, de még ettől függetlenül számomra az egyik legjobb..

 

 

Mario Casas: A felhők fölött 3 méterrel című filmben láttam meg amit nagyon megkedveltem persze részben miatta.. A második részét is láttam már az is nagyon tetszett, bár nem jobban mint az első, de ettől függetlenül az is nagyon jó volt.. A bárka című sorozatból is láttam pár részt amiben nem játszott főszerepet, de abban is nagyon tetszett.. Mario szerintem egy remek pasi iszonyat helyes és nagyon jól néz ki, színésznek pedig fantasztikus..

 

 

Vin Diesel: A halálos iramban filmek sikerszériájában ismertem meg mint Dominic Toretto nagyon imádom ezt a pasast és a Halálos Iramban filmeket.. Mondhatni filmek terén ez a kedvenc filmem minden részét imádom csak a 3-dik részét nem kedvelem annyira mint a többit mert abban nincsen benne se Vin se Paul (Vin csak a végén).. Vint láttam még a Gorilla Bácsi és a Tripla xXx című filmekben is.. Nagyon helyes pasinak és remek színésznek tartom őt..

 

 

Paul Walker: Őt is mint Vint a Halálos Iramban filmekben ismertem meg és szerettem meg, más filmeket is láttam tőle, de számomra ez volt tőle a nagy áttörés bár nem tagadhatom a többi filmjei is remek alakítások sőt valamelyik a halálos iramban mellett nagy kedvencem tőle.. Nagyon jó színésznek, jó képűnek és remek embernek tartom, nála segítőkészebb embert még nem láttam, hatalmas szíve volt..Sajnálom hogy ilyen fiatalon és így halt meg pedig még előtte volt az egész élet..Megérdemelte volna hogy még éljen minimum 40 évet és a lányával lehessen.. Én személy szerint sosem fogom elfelejteni mert nagyon kedveltem és kedvelni is fogom, örökké a szívünkben élsz.. Egy igazi Angyal volt.. Nyugodj Békében Paul! 

 

 

Jay Ryan: A drága szörnyetegem Vincent Keller.. Mióta nézem a Beauty And The Beast (Szépség és a szörnyeteg) c. sorozatát nagyon megkedveltem bár eddig nem is hallottam róla, de örülök neki hogy ez megváltozott mert remek színész és emellett nagyon helyes is valóban nagyon jó pasi szerencsére a sorozatban volt alkalmam megtudni ezt is.. Azt kell, hogy mondjam ez a sorozat is a kedvenceim közé tartozik sőt már lehet hogy nem sokára az első helyen lesz vagy lehet a szívembe már ott is van, mivel már nagyon megkedveltem és természetesen Jay-t is aki Vincentet alakítja benne.. Jó lenne látni más sorozatban is, de számomra ebben játszik a legjobban.. 

 


William Levy: William-et az Árva Angyal, Marichuy: A Szerelem Diadala és a Kettős játszma című filmekben láttam mindháromban nagyon kedvelem a karakterét és William egyszerűen fantasztikus színész és nagyon helyes pasi.. De ha választanom kéne az első kettőben kedveltem meg nagyon és Juan Miguel szerepében nőtt a szívemhez nagyon megszerettem ebben a két sorozatban. Ő kedvenc telenovella színészem..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szabályok:

Szavazatokkal kapcsolatban: nyugodtan szavazhatsz, ha tetszik az adatlapom, vagy ha vannak közös kedvenceink, a szavazatokat vissza szoktam adni egy kivételével, üres profilra nem szavazok..

Jelölések: Ha bejelölsz általában vissza szoktam jelölni, de kérlek titeket előtte irjatok egy üzenetet hogy miért is jelöltetek be, vagy előtte beszélgethetnénk is egy kicsit, hogy jobban megismerjelek..

A képeimet kérlek ne vigyétek el, mert saját készítésűek én csináltam őket kivéve a mozgó képeket,ha nagyon megtetszenek akkor annyit tegyetek meg hogy irtok egy levelet és megbeszéljük..

Köszönöm, hogy benéztetek remélem az adatlapom tetszett, folyamatos szerkesztés alatt áll.. :)

 

 

További Szép Napot!