Selena példaképének tartja Maite Perronit
2010. október 01. 17:36
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Ahha én is márt többször láttam, hogy "ezt nyilatkozta a Merl magazinnak", de mikor rákerestem a google-ben, nem találtam semmit. De azért is írtím hogy tuskó, mert a sztárok általában nem mondanak ilyeneket a másiknak, mert van annyi eszük, hogy akkor ront majd a rajongói létszámán... már ezis sántított.
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Ahha én is márt többször láttam, hogy "ezt nyilatkozta a Merl magazinnak", de mikor rákerestem a google-ben, nem találtam semmit. De azért is írtím hogy tuskó, mert a sztárok általában nem mondanak ilyeneket a másiknak, mert van annyi eszük, hogy akkor ront majd a rajongói létszámán... már ezis sántított.
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
|
2010. október 01. 17:38
|
|
bridgit0selenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 135404 offline
|
Szerintem Maite most kicsit túl lőtt a célon, mert Selena sose venné el senki hírnevét és rajongóit
2010. október 01. 17:38
|
|
bridgit0selenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 135404 offline
|
Szerintem Maite most kicsit túl lőtt a célon, mert Selena sose venné el senki hírnevét és rajongóit
2010. október 01. 17:40
hááát nem hiszem h Sel csak azért mondta volna h elvegye Maite rajongóit hanem valóban úgy gondolja legalábbis szerintem:)
2010. október 01. 17:41
hááát nem hiszem h Sel csak azért mondta volna h elvegye Maite rajongóit hanem valóban úgy gondolja legalábbis szerintem:)
2010. október 01. 17:42
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Fingom nincs ki, de most rohadt lerugdosnám a csinos kis pattanását a nyakáról. Selena egyáltalán nicns elszállva és amrha jó színséznő a hangja élőben néha fars, de nagyon jó számoakt ír és igen is van tehetsége még táncolni si jól tud szóval marhára lekophatna róla. És tuti, hogy Selena nem azlrt modnta... Ő kedves aranyos és egyáltalán nicns elszállva és tehetséges
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: