Varga Bernadett a Megasztár első kiesője
2010. október 03. 10:41
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Igazából "örültem", hogy ő esett ki, mert nem volt szimpatikus, és sokszor nagyon hamisan énekelt. vdcsalanka-val értek egyet, Timit sokkal szívesebben láttam volna a döntőben, Betti helyett. Amúgy csak én nem értek egyet azzal, hogy az Adam's comedy még mindig bent van? Már a 100 között ki kellett volna esniük..szerintem borzalmasak.
2010. október 03. 10:41
erdeikristof94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 127767 offline |
én nagyon sahnálom a Detty kiesését,hisz nagyon tehetséges csaj és nagyon egyedi és vagány hangja van!a múlt héten és főképpen az az előtti héten megmutatta h mi van benne és ezt nem szabadott volna elengedni!
én nem akarok semmi szurkolótábor ellen szólni deh vannak néhényan akik nem illenek ide!
sorry
viszont vannak nagy tehetségek is
pl:Tolvar Reni aki az este felülmúlhatatlan volt és még sokan mások
Nekem a két személyes kedvencem Reni és Saunders András
én nem akarok semmi szurkolótábor ellen szólni deh vannak néhényan akik nem illenek ide!
sorry
viszont vannak nagy tehetségek is
pl:Tolvar Reni aki az este felülmúlhatatlan volt és még sokan mások
Nekem a két személyes kedvencem Reni és Saunders András
2010. október 03. 10:44
Nagyon sajnálom, hogy kiesett, mert szerintem az egyik legjobb volt. Tény, hogy tegnap nem brillírozott, de hát könyörgöm arcüreggyulladása volt, illetve van. Dávid tegnap este kimondottan szörnyű volt, bár ez csak az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. október 03. 10:47
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Az Adam's comedy, ahogy már anno Mester Tamás is megmondta, ennek az országnak túl intelligens zenét játszik... Ennyi az üzenetem a fanyalgóknak...
Nekem is Reni a kedvencem, meg András. Egyébként annyira nem izgat egyik műsor sem, de nem vagyok álmos, jobb műsor általában nincs, DVD-t nézni meg nem nagyon van kedvem, mert néha kifejezetten igénylem a reklámszünetet. Oké, a lemezt le lehet állítani, de nem vagyok híve.
Nekem is Reni a kedvencem, meg András. Egyébként annyira nem izgat egyik műsor sem, de nem vagyok álmos, jobb műsor általában nincs, DVD-t nézni meg nem nagyon van kedvem, mert néha kifejezetten igénylem a reklámszünetet. Oké, a lemezt le lehet állítani, de nem vagyok híve.
twilightgirl0910
2010. október 03. 10:50
dreamscometrue: teljesen egyetértek. Az Adam's Comedy még a múltkor jó volt, de most... Ez a Paparazzi szörnyű volt. És Friderikusz szerint még jobb volt, mint Gagáé. Hát érdekes.
2010. október 03. 10:51
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.03. 10:47)
Az Adam's comedy, ahogy már anno Mester Tamás is megmondta, ennek az országnak túl intelligens zenét játszik... Ennyi az üzenetem a fanyalgóknak...
Na azért van különbség az intelligens, világszínvonalú zene és e között. A csávó szinte már elszavalta azt a paparazzit, nem énekelte. Nekem nagyon száraz volt az előadása.
2010. október 03. 10:55
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Nekem az egyik kedvencem az Adam's Comedy, mert szerintem fantasztikusan jó zenéjük van, és szerintem nem kéne őket itt izélni. Ízlések és pofonok, nem??? A másik kedvencem András, valami iszonyat jó volt, ezzel a Caramel számmal! Grat nekik!
Dettyt am énis sajnálom, és egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is Dávidnak kelett volna kiesnie...
Dettyt am énis sajnálom, és egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is Dávidnak kelett volna kiesnie...
Sally Sparrow
2010. október 03. 10:56
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Szerintem tegnap este nem énekelt rosszul a csaj, ellenben pl kedves lákátos evettkével. Neki persze elnézték mert szegénynek magassarkúban kellett tipegnie és mint ugye azt mindenki tudja, abban nem lehet énekeleni...jah és még náthás is volt. hm.. Na mindegy. Friderikuszt amúgy bírom de ez a tegnapi megnyílvánúlása, elég szánalmasan hat a tv2-re arról nem is beszélve hogy megsértette "A rádiózásról és televíziózásról szóló x törvény x-edik bekezdését" szóval ez miatt majd lesz egy kis sugárzási szünet is, de sebaj. A tv2 már azt sem tudja hogy mit csináljon magával...
2010. október 03. 10:59
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Idézet (Lexy @ 2010.10.03. 10:51)
Na azért van különbség az intelligens, világszínvonalú zene és e között. A csávó szinte már elszavalta azt a paparazzit, nem énekelte. Nekem nagyon száraz volt az előadása.
Szerintem ez a zene amit ők játszanak, már valami külön műfaj, és ebben pont az a jó, hogy nem pont úgy adják elő, ahogy az az eredeti dalban van.
Sally Sparrow
2010. október 03. 10:59
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Lexy @ 2010.10.03. 10:51)
A világszínvonalú nálam nem feltétlenül egyenlő az igényessel... Nekem tetszett a paparazzijuk. Az eredetit nem szeretem, ez viszont nekem bejött. (Ez kb. olyan, mint a The Baseballs és Rihanna. Inkább előbbire voksolok. )
twilightgirl0910
2010. október 03. 11:05
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.03. 10:59)
A világszínvonalú nálam nem feltétlenül egyenlő az igényessel... Nekem tetszett a paparazzijuk. Az eredetit nem szeretem, ez viszont nekem bejött. (Ez kb. olyan, mint a The Baseballs és Rihanna. Inkább előbbire voksolok. )
Én nem a stílusuk ellen vagyok. Az nekem is nagyon tetszik, csak tegnap, ahogy már mondtam nekem túl száraz volt az előadásuk. Mintha egy dobozos kóla összetevőit olvasná fel a pasas. A Paparazzi nekem sokkal jobban tetszik egy akusztikus verzióban, mint az eredeti, de ez szerintem szörnyű volt. Amivel még volt kifogásom az a kiejtés. "ájm jorr biggeszt fen" Na mindegy. Hogy ne legyek teljesen az Adam's Comedy ellen elmondom újra: nagyon tetszik a stílusuk, hogy nem a tipikus tömegzenét játsszák és szimpatikusak. A múltkori előadás nekem nem tetszett, ennyi az egész.
2010. október 03. 11:19
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Az Adam's comdey tök jó lenne, csak az énekes ne énekeljen. A középdöntőben, meg az azelőtti fordulóban (ha jól emlékszem) nem lehetett hallani, amit énekel, annyira halkan adta elő a dalt, kb. csak motyogott valamit a mikrofonba. (nem, nem a mikrofon volt a hibás, és nem is az akusztika, mert a többi előadót tökéletesen lehetett hallani.)
A Paparazzinál legalább "hangosan" énekelt, de a magas hangok borzalmasan hamisak voltak. Mikor elkezdték a dalt, azt mondtam, hogy "Na végre, lehet hogy megszeretem őket", de a második sornál már visszavontam a kijelentésemet. Szerintem a csávó nem tud énekelni, és kész.
A Paparazzinál legalább "hangosan" énekelt, de a magas hangok borzalmasan hamisak voltak. Mikor elkezdték a dalt, azt mondtam, hogy "Na végre, lehet hogy megszeretem őket", de a második sornál már visszavontam a kijelentésemet. Szerintem a csávó nem tud énekelni, és kész.
Lexy
2010. október 03. 11:25
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline |
Én az X-et néztem, de néha átkapcsoltam a Megára. A bukás viszont annyira biztos, hogy a TV2 akármit csinálhat. Ez az össze-vissza rakosgatom, kezdődik 7-től tart vagy 3 és fél órán keresztül közben 40 millió reklám - tök rossz. És ezek után műsoridőbe nem fér bele az, hogy mind a 4 zsűri mondjon valamit
Azok a produkciók, amiket én láttam, egy cseppet sem nyűgöztek le. Lakatos Yvette-t már megint csodálatosan tudták felöltöztetni, és még Rihanna-t is sikerült alulmúlnia. Renáta produkciója pedig no comment, szerintem a csajnak nincs olyan jó hangja, ez a Single Ladies pedig enyhén szólva is iszonyat volt. Az Adam's Comedy pedig tényleg egy komédia hogy még bent vannak, annak ellenére hogy nem lenne rossz amit csinálnak, csak már 2. hete csak állnak egy helyben és gitározgatnak. A végén a Waka Waka pedig borzalmas volt.
Klaudia pedig olyan jó kérdéseket tud feltenni. Egy nagycsaládos apától ilyet kérdezni ki hiányzik a legjobban - enyhén gázos dolog.
Ja és egy utolsó megjegyzés. Ki volt az az okos aki ilyen lejtős-emelkedős színpadot épített? Végig az az érzésem volt, hogy valaki ott 20cm-es magassarkúban el fog tanyálni...
Azok a produkciók, amiket én láttam, egy cseppet sem nyűgöztek le. Lakatos Yvette-t már megint csodálatosan tudták felöltöztetni, és még Rihanna-t is sikerült alulmúlnia. Renáta produkciója pedig no comment, szerintem a csajnak nincs olyan jó hangja, ez a Single Ladies pedig enyhén szólva is iszonyat volt. Az Adam's Comedy pedig tényleg egy komédia hogy még bent vannak, annak ellenére hogy nem lenne rossz amit csinálnak, csak már 2. hete csak állnak egy helyben és gitározgatnak. A végén a Waka Waka pedig borzalmas volt.
Klaudia pedig olyan jó kérdéseket tud feltenni. Egy nagycsaládos apától ilyet kérdezni ki hiányzik a legjobban - enyhén gázos dolog.
Ja és egy utolsó megjegyzés. Ki volt az az okos aki ilyen lejtős-emelkedős színpadot épített? Végig az az érzésem volt, hogy valaki ott 20cm-es magassarkúban el fog tanyálni...
nvirág
2010. október 03. 11:46
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
Idézet
Én az X-et néztem, de néha átkapcsoltam a Megára. A bukás viszont annyira biztos, hogy a TV2 akármit csinálhat. Ez az össze-vissza rakosgatom, kezdődik 7-től tart vagy 3 és fél órán keresztül közben 40 millió reklám - tök rossz. És ezek után műsoridőbe nem fér bele az, hogy mind a 4 zsűri mondjon valamit mellow.gif
Ja és egy utolsó megjegyzés. Ki volt az az okos aki ilyen lejtős-emelkedős színpadot épített? Végig az az érzésem volt, hogy valaki ott 20cm-es magassarkúban el fog tanyálni... mellow.gif
Ja és egy utolsó megjegyzés. Ki volt az az okos aki ilyen lejtős-emelkedős színpadot épített? Végig az az érzésem volt, hogy valaki ott 20cm-es magassarkúban el fog tanyálni... mellow.gif
totál igazad van...
én is az X-faktort nézem, de szünetben meg amikor vége van azb X-faktornak átkopcsolok a Megasztárra, és nem tetszik :S
2010. október 03. 12:12
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Tolvai Renáta szerintem borzasztó volt. Amúgy neki befestették a haját? Nem fekete volt?
Az Adam's Comedy nekem tetszett.
Szeleczki Dávid előadása is tetszett, de a mozgása nem volt az igazi. Viszont így hogy Varga Bernadett-tel volt "versenyben" inkább őt ejtettem volna ki.
Gusztos Bence színpadra termett, de már kicsit túl sok. Gondolom már a tinilányok bele vannak zúgva teljesen. Kicsit vegyen vissza, még több ilyen szám és lesz még egy rajongója.
Az Adam's Comedy nekem tetszett.
Szeleczki Dávid előadása is tetszett, de a mozgása nem volt az igazi. Viszont így hogy Varga Bernadett-tel volt "versenyben" inkább őt ejtettem volna ki.
Gusztos Bence színpadra termett, de már kicsit túl sok. Gondolom már a tinilányok bele vannak zúgva teljesen. Kicsit vegyen vissza, még több ilyen szám és lesz még egy rajongója.
janet7
2010. október 03. 12:29
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
hát én sajnálom ,hogy kiesett Detti,Dávid szerintem bénább volt,csak azért jutott be ,mert Enikő szerint szépfiú
hát nem is az!!
hát nem is az!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.