Varga Bernadett a Megasztár első kiesője
2010. október 03. 12:33
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline |
szerintem az Adam's Comedynek kellene kiesni. valami borzalmasak.
2010. október 03. 13:50
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Sajnáltam szegény lányt, ettől függetlenül örültem, hogy inkább Dávid jutott tovább!
Vk írta, hogy az Adam's Comedy-nek kellett volna kiesni...
Hát túrót a fülébe! menjen hallgatni Szandit vagy régi tnt számokat, körülbelül ott megrekedhetett a zenei ízlése.
Vk írta, hogy az Adam's Comedy-nek kellett volna kiesni...
Hát túrót a fülébe! menjen hallgatni Szandit vagy régi tnt számokat, körülbelül ott megrekedhetett a zenei ízlése.
2010. október 03. 14:20
Én is sajnáltam szegényt,mert szerintem amúgy jó hangja van.. csak hát betegen nem könnyű énekelni. viszont én is örülök,hogy dávid jutott be (:
2010. október 03. 14:28
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
itsmilan egyetértek, a cikk nem épp arról szól, ami meg van nevezve...xD
2010. október 03. 14:54
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
jaja itsmilan
nah de ez van.
amúgy szerintem nagyon gyenge csapat jött össze most.
nah de ez van.
amúgy szerintem nagyon gyenge csapat jött össze most.
2010. október 03. 15:31
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Szerintem a Megasztár valami borzalmas egy műsor. Friderikusz már nem tud mit kitalálni, hogy növelje a nézettséget, Klaudia egyszerűen irritál (A "melyik gyereked hiányzik jobban" kérdésnél már szinte sírtam) Tilla örökös vigyorgása pedig megőrjít. Az Adam's Comedy szerintem jó, de tény, hogy sokszor hamis a pasas hangja és a hülye színpad miatt a sarokban kellett előadniuk a produkciójukat. Lakatos Yvette nagyon lapos volt, nem értem, hogy miért adnak rá ilyen ruhákat, a színpad emelkedős részénél pedig nekem is az volt az érzésem, hogy valaki el fog esni. Üde színfolt volt Szíj Melinda, Gusztos Bence, Andreas (vagy ki) és a New York -i srác (nem tudom a nevét).
2010. október 03. 18:13
Én mind a ketőtt imádom! Jó müsor, és örülök, hogy a megasztár alatt sok a reklám!!!!
2010. október 03. 19:22
Én nem bánom, hogy őt ejtették ki, mert tök mind1, hogy beteg vagy sem, így is úgyis rossz hangja van xP
2010. október 04. 13:13
sajnálom pedig szerintem ő volt a legjobb meg Anna és Dávid!!!
2010. október 04. 16:54
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline |
sajnáltam hogy neki kellett búcsúznia, szerintem jó hangja van és még szimpatikusnak is találtam őt.
inkább az Adam's Comedy vagy Patai Anna mehetett volna helyette. Az a baj hogy az ehhez hasonló műsorok már nem a tehetségkutatásról szólnak, hanem arról hogy az sms-ek útján minél több pénz üsse a csatornák markát.
Ezért szimpatikusabb nekem eddig az X-faktor mert ott eddig tényleg csak a profizmus volt a döntő szempont.
inkább az Adam's Comedy vagy Patai Anna mehetett volna helyette. Az a baj hogy az ehhez hasonló műsorok már nem a tehetségkutatásról szólnak, hanem arról hogy az sms-ek útján minél több pénz üsse a csatornák markát.
Ezért szimpatikusabb nekem eddig az X-faktor mert ott eddig tényleg csak a profizmus volt a döntő szempont.
2010. október 05. 16:08
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
Annyira sajnálom Dettit!Már a Megasztár előtt is nagyon szerettem őt és sokat szavaztam is! Szerintem Szeleczky sokkal tehetségtelenebb! :'(
2010. október 05. 22:21
hát nekem most teljes Yvette 'szerelem' van, mert pokoli jó hangja van.. de nem értem miért jött haza, megérdemelne egy nagy világsikert is. Azt aláírom, hogy a ruhája borzalmas volt, amit egy kicsit le is húzta az előadását. De ez csak egy adás volt, remélem a többiben remekel. ÉS Dettyt én is sajnálom, jó hangja volt.
2010. október 17. 06:31
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Dávid tényleg jobb volt, de nem is kettejük között kellett volna választani, mert mindkettejüknek nagyon klassz a hangja. Amúgy az X-Faktor lehúzása egyre szánalmasabb!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.