Szíj Melinda családi drámája
2010. október 04. 12:44
|
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline
|
Idézet (xxangi20xx @ 2010.10.03. 18:15)
1. A FÉRJE! Nézd meg Melinda adatlapját!
2. Honnan tudod? Talán személyesen ismered a palit?
3. WTF???
4. Kössz
2. Honnan tudod? Talán személyesen ismered a palit?
3. WTF???
4. Kössz
Tényleg nem a férje, attól, hogy az van kiírva az adatlapjára még nem igaz. (tegnap este volt a frizbiben és már elvileg nincsenek is együtt a vereseny miatt). Amúgy az utolsó hozzászólásokkal teljesen egyetértek: mivel mindent csakis magának köszönhet. Ő jött össze ilyen emberrel, hát viselje is a következményeit. És amúgy nem egy nagy ember ez a nő, nem tudom miért vannak úgy oda érte az emberek (szerintem inkább csak szánalomból szeretik), vannak sokkal jobb hanggal megáldott emberek a Megasztárban, csak éppen körülötte van a legtöbb bonyodalom. Röviden ennyit róla.
2010. október 04. 14:52
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én biztos nem lennék képes egy ilyen emberrel (mint a férje) együtt élni. nem hagynám, hogy irányítson, hogy megmondja nekem mit tegyek.
Atyaég! Már vége a középkornak, emberek!!!
Atyaég! Már vége a középkornak, emberek!!!
2010. október 04. 17:35
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Szegény nagyon sajnálom Őt. Az a pasi elég idióta lehet, ahelyett hogy mellette állna és támogatná ott hagyja.Jóban rosszban ki kellene tartania, és ugye bár most jönne a jó!
2010. október 04. 20:10
|
|
rubiochoa18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 125956 offline
|
A legrosszabb az egészben, hogy még a gyerekei sem támogatják és gondoljatok csak bele milyen szörnyű érzés lehet ez Melindának, főleg, hogy a Tv2 is állandóan faggatja szegényt a magán ügyeiről, pedig látszik rajta, hogy nem szeret beszélni róla. De ennek ellenére mégis kiállt a színpadra és gyönyörűen elénekelte Total Eclipse Of The Heart. Nekem jobban tetszett Melinda verziója, mint az eredeti, nagyon nagy tehetség és remélem, hogy nem hallgat a férjére és sokáig hallgathatjuk még őt.
2010. október 05. 23:17
|
|
budosmacskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 134555 offline
|
Idézet (szegedcsaj @ 2010.10.04. 12:44)
Tényleg nem a férje, attól, hogy az van kiírva az adatlapjára még nem igaz. (tegnap este volt a frizbiben és már elvileg nincsenek is együtt a vereseny miatt). Amúgy az utolsó hozzászólásokkal teljesen egyetértek: mivel mindent csakis magának köszönhet. Ő jött össze ilyen emberrel, hát viselje is a következményeit. És amúgy nem egy nagy ember ez a nő, nem tudom miért vannak úgy oda érte az emberek (szerintem inkább csak szánalomból szeretik), vannak sokkal jobb hanggal megáldott emberek a Megasztárban, csak éppen körülötte van a legtöbb bonyodalom. Röviden ennyit róla.
na végre valaki..tényleg nem a férje. amúgy ő maga mondta a frizbiben vasárnap este..amúgy előtte egy hétig reklámozták a műsort és mindig bevágták, hogy igen, örökké a volt férjemet fogom szeretni. persze nem elvárás, hogy kövesd a bulvárt, de akkor mindek írsz cikket? meg minek háborodsz fel, ha egyszer igazam van..
2010. október 23. 13:44
|
|
kitticicusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 135830 offline
|
mekkora *haddnemondjammi* az a férfi.. ha nekem olyan férjem lenne aki megmondja h mit csináljak...hm.. nem, nem lesz olyan férjem xDD
2010. november 06. 17:24
na ez.....h lehet valaki ilyen szemét.Már bocsánat de elég nagy hülye lenne ha csak azért feladná az éneklést mert azt mondja a férje.Amugy meg milyen jogon parancsolgat neki Melinda felnőtt ember és azt csinál amit akar
2010. november 21. 13:07
|
|
Schönherrkingaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 138198 offline
|
mondjuk ez nem volt szép a férjétől...
2010. december 11. 14:31
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
imádlak Melinda, nem érdekel, hogy kiestél!
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: