Kang Insoo
-videó
-életrajz
-téma + képek
Frissített adatlapok
2011. november 06. 17:10
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Tahmoh Penikett
- kiegészítettem az életrajzot
- kiegészítettem a filmográfiát
- Újra írtam 'amit kell tudni róla' részt
- illetve profil kép cserét is tettem
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Holly Keller
2011. november 06. 17:27
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.11.03. 18:07)
Ez mind szép és jó, ha csak ha kevesebbet járna a szája, és esetleg elgondolkodna azon amit modunk neki, akkor jobban járnánk. PM-ben próbálkoztam, de reménytelen, aki azt sem tudja felfogni hogy mi az a photoshoot, az... na mindegy
Btw:
Btw:
Egyébként (btw...) jó lenne, ha végre tényleg eldöntenétek, hogy akkor jöhetnek az írok, vagy sem. Mert a saját szátokból csináltok s.gget ezzel. Az egyik moderátor azt mondja, hogy törölve lesznek, a másik szerint meg nem. Szerencsétlen mezei tagok beküldik az adatlapjukat jóváhagyásra, ToTo törli, mert elvileg nem kell a lapjuk, erre jön egy másik moderátor (Cynthia), aki beküldi és jóvá is hagyja magának. Az ő szemükben ez szerintetek minek tűnik???
2011. november 06. 17:29
Idézet (szavy @ 2011.11.06. 17:27)
Egyébként (btw...) jó lenne, ha végre tényleg eldöntenétek, hogy akkor jöhetnek az írok, vagy sem. Mert a saját szátokból csináltok s.gget ezzel. Az egyik moderátor azt mondja, hogy törölve lesznek, a másik szerint meg nem. Szerencsétlen mezei tagok beküldik az adatlapjukat jóváhagyásra, ToTo törli, mert elvileg nem kell a lapjuk, erre jön egy másik moderátor (Cynthia), aki beküldi és jóvá is hagyja magának. Az ő szemükben ez szerintetek minek tűnik???
Freeze engedte Charlaine lapját
2011. november 06. 17:33
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Eddie Cahill
- Új profilkép
- Filmográfia kiegészítése
Anthony Ruivivar
- Filmográfia frissítése
- Életrajz kiegészítése
- Új profilkép
Thora_90,
Holly Keller
2011. november 06. 17:34
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.11.06. 17:29)
Freeze engedte Charlaine lapját
Akkor talán annak kéne adni aki múltkor már beküldte és az akkori álláspont szerint ami hivatalosan azóta sem változott, törölve lett. És mostantól akkor csináld te és freeze az új lapokat ahogy akarjátok.
Az én számból csináltok már sokadszorra segget, köszönöm, elég volt.
2011. november 06. 17:41
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.06. 17:34)
Akkor talán annak kéne adni aki múltkor már beküldte és az akkori álláspont szerint ami hivatalosan azóta sem változott, törölve lett. És mostantól akkor csináld te és freeze az új lapokat ahogy akarjátok.
Az én számból csináltok már sokadszorra segget, köszönöm, elég volt.
Megértem a te szempontodat is, ToTo, és legkevésbé sem ellenkezni akarok. De emlékszik még valaki arra, hogy Freeze mikor szólt valamiről magától, ráadásul jó előre, hogy ne legyen belőle ilyen galiba?
Én is leírtam, hogy írók lapjai nem lesznek elfogadva, ha mégis, akkor így jártam, feleslegesen kopott a billentyűzetem.
Most az egy dolog, hogy így simán hülyének vagyunk nézve, a tagokkal együtt, de ha holnap reggeltől két Nap lesz az égen, ezen változtatni akkor sem tudunk. Néma gyereknek ugye...
2011. november 06. 17:49
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (joe_r @ 2011.11.06. 17:41)
Megértem a te szempontodat is, ToTo, és legkevésbé sem ellenkezni akarok. De emlékszik még valaki arra, hogy Freeze mikor szólt valamiről magától, ráadásul jó előre, hogy ne legyen belőle ilyen galiba?
Én is leírtam, hogy írók lapjai nem lesznek elfogadva, ha mégis, akkor így jártam, feleslegesen kopott a billentyűzetem.
Most az egy dolog, hogy így simán hülyének vagyunk nézve, a tagokkal együtt, de ha holnap reggeltől két Nap lesz az égen, ezen változtatni akkor sem tudunk. Néma gyereknek ugye...
Pont ez az, hogy nem született döntés, hogy változtassunk ezen vagy sem. A kivételezés meg a legősibb vitageneráló forrás. Kell ez nekünk? Megbeszéltük azt is, hogy könyvről, írókról lehet cikket írni adatlapok nélkül is. Freeze szelektív hulladékgyűjtős cikkjéhez, Candee Halloweenos cikkjéhez sem kellettek adatlapok. Így is sok a szemét,egyre nehezebb kezelni, csekkolni. Ez már a sokadik olyan eset, hogy valaki(k) próbálnak létrehozni lapokat, de valameilyen okból nem idevalók és törölve lesznek. Majd privátban vagy nyilvános topikba megindoklom és részletezem, hogy miért nem és mi hogyan van, és akkor jön a kivételezés és én meg mit mondjak annak aki kérdőre von ezután? Neki nem lehetett a másiknak meg igen? Mivel több a másik amiért neki megengedhető? F@szom az egészbe, hogy nincs egy rendszer amit mindenki követ. Pippa is mi a szart keres itt? Ki ő? Valami szaros partyszervező vagy mi a szar. Tinimamik? Azok meg kik? Megengedte? Akkor a régi szép idők emlékére kérjük vissza a Koalás adatlapot, megengeded Freeze?
10 felhasználónak tetszik:
AmyVie,
dave095,
KathPierce.,
Thora_90,
joe_r,
kriszti145,
szavy,
evelin0623,
Bessie,
Grace Benning
2011. november 06. 18:48
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.06. 17:49)
Pont ez az, hogy...
Nem engem kell meggyőznöd erről.
Ha rajtam múlna, akkor a mostani ~13000 adatlapnak a fele sem lenne itt.
Nekem az a problémám, hogy mondhatok én akármit, mondhatsz te akármit, az az egy valaki nem mond semmit, legfeljebb utólag egy fél mondatot, hogy ja tényleg, ilyen is volt...
Aki megtalálja az előző állításban a logikai bukfencet, az meg lesz dícsérve.
2011. november 07. 08:19
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Tegnap frissítettem pár adatlapomat.
Mickey Rourke teljesen új filmográfiát kapott. Stephen Fry filmográfiáját frissítettem. Janis Joplin és Marcello Mastroianni új profilképet kapott. Egyelőre ennyi, a későbbiekben a több frissítés várható, de most rövid volt a hétvége.
Mickey Rourke teljesen új filmográfiát kapott. Stephen Fry filmográfiáját frissítettem. Janis Joplin és Marcello Mastroianni új profilképet kapott. Egyelőre ennyi, a későbbiekben a több frissítés várható, de most rövid volt a hétvége.
2011. november 07. 08:50
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Frissítettem:
- James Franco profilképét, filmográfiáját
- Lana Parilla adatlapjához biót írtam és új 'amit tudni kell róla' szöveget kapott + filmográfiát
- Hannah Spearritt kapott Twitter címet
- Austin Nichols profilképét
- James Franco profilképét, filmográfiáját
- Lana Parilla adatlapjához biót írtam és új 'amit tudni kell róla' szöveget kapott + filmográfiát
- Hannah Spearritt kapott Twitter címet
- Austin Nichols profilképét
Grace Benning,
AmyVie
2011. november 07. 18:03
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Ana Mulvoy Ten
• Megírtam a biográfiáját,
• Twitter cím,
• új profilép,
• + kapcsolódó sztárok,
• Filmográfia.
• Megírtam a biográfiáját,
• Twitter cím,
• új profilép,
• + kapcsolódó sztárok,
• Filmográfia.
2011. november 08. 09:19
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Marót Viki új profilképet és életrajzot kapott. Új az "amit tudni kell róla rész és kitöltöttem a discográfiát is. Lehet kedvencnek jelölni ezt az egyedi, színes, bájos kis jelenséget, hazánk egyik legjobb énekesnőjét.
2011. november 08. 18:53
Michael Seater
- Új profilkép
- Adatok kiegészítése
- Amit tudni kell róla - átírva
- Új filmjének traielere feltöltve!
- Kapcsolódó sztárok kiegészítése
- Adatok pontosítása
Mehcad Brooks
- Új profilkép
- Életrajz bővítése
- Adatai kiegészítve
Mindkét srác nagyon tehetséges, lehet őket kedvencnek jelölni!
- Új profilkép
- Adatok kiegészítése
- Új filmjének traielere feltöltve!
- Adatok pontosítása
Mehcad Brooks
- Új profilkép
- Életrajz bővítése
- Adatai kiegészítve
Mindkét srác nagyon tehetséges, lehet őket kedvencnek jelölni!
1 felhasználónak tetszik:
AmyVie
2011. november 08. 23:25
Scottie Thompson
Nagy szenvedések árán a hölgy ismét hozzám került, és ahogy érzem maradni is fog nálam egy darabig. Így hát ennek fényében teljesen felfrissítettem a hölgy adatlapját.
- Új profilkép
- Új életrajz (előfordulhatnak fogalmazási, illetve stilisztikai hibák, amelyeknek javítására a hétvégén sor fog kerülni)
- Új filmográfia
- "Amit tudni kell róla" átírása
- Évről-évre képek felfrissítése
A színésznő rengeteg sorozatban látható. Például CSI: NY, CSI: Miami, Bones vagy éppen a Shark, de legismertebb szerepe Tony DiNozzo barátnője volt az NCIS-ben még évekkel ezelőtt. Fantasztikus, gyönyörű színésznő, úgyhogy tessék csak kedvencnek jelölni!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.