A szombati Megasztár legnagyobb dobása, Friderikusz Sándor meglepő bejelentése – miszerint népmozgalmat indít – kisebb lavinát indított el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Friderikusz Sándor népmozgalmat indított
2010. október 05. 12:48
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. október 05. 12:53
Egyik műsort sem védem, de azért annyi esze mindenkinek lehetne, hogy talán nem véletlenül adják egyidőben a két műsort. Kereskedelmi televíziókról beszélünk, és a kereskedelmi cégek a gazdasági versenyből élnek. A Friderikusz, aki állítólag jogász, ezt nem tudja?
2010. október 05. 12:55
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Á, csak savanyú a szőlő Fridiéknek! Már nem tudnak mit kitalálni, hogy visszaszerezzék a nézettséget, és ezért mondta azt szombaton, amit.
2010. október 05. 12:55
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Köszönöm El Mexicano. Ez tényleg a világ legnagyobb marhasága. Azért megy egy időben, mert versenytársak, mind csatornailag, mind műsorilag. Nem értem ezt az egész hececárét. Megnézném mikor a két vezérigazgató vagy programigazgató leül bratyizni és egyezkedni, hogy "na nálatok melyik nap legyen tehetségkutató" Anyám... nem értem néha az embereket...
1 felhasználónak tetszik:
rheuska
2010. október 05. 13:17
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.05. 12:53)
Egyik műsort sem védem, de azért annyi esze mindenkinek lehetne, hogy talán nem véletlenül adják egyidőben a két műsort. Kereskedelmi televíziókról beszélünk, és a kereskedelmi cégek a gazdasági versenyből élnek. A Friderikusz, aki állítólag jogász, ezt nem tudja?
teljesen egyetértek
2010. október 05. 13:23
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.05. 12:53)
Egyetértek veled. Szerintem tudja amúgy, csak savanyú neki a szőlő és ne felejtsük azt sem hogy a Megasztár kevesebb nézőt vonz. Ez által akart nagyobb figyelmet adni a műsornak. Szerintem világos (és nevetséges) hogy miért adják egy időben a két műsort. Egyiket sem védem, nem nézem, de ez már tényleg szánalmas.
2010. október 05. 13:41
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Szerintem meg nem kell csinálnia az RTL-nek semmit. Ha a TV2-nek savanyú a szőlő - már pedig úgy néz ki, hogy nagyon is az -, akkor tegyék át ők más napra a Megasztárt. Persze ők leintézik annyival, hogy Eszenyi Enikő egyéb elfoglaltságai miatt más nap szóba sem jöhet. Hát kösz.. Gondolom mindenki, aki a művészkörben mozog, elfoglalt. Amúgy meg alapból nem értem a TV2 akcióját. Mert hogy nem egyedül Fridi rázta ki a kisujjából a nagy ötletet, az biztos.. Na mindegy.. Szóval csak azt nem értem, hogy egy kereskedelmi tévénél ez tényleg miért olyan nagy was ist das, hogy nézettség a lényeg, hogy arra hajtanak a tévék? Úgyhogy teljes mértékben egyetértek El Mexicanoval.. Friderikusz aki jogász állítólag és ilyet nem tud?
És ami még szerintem nem elhanyagolható.. a külföldi példa, ahol szintén több tehetségkutató megy, ha jól tudom különböző csatornákon.. American Idol, X-Faktor.. stb, és mégis megélnek. Oké, Amerika nagyság számilag természetes, hogy nem hasonlítható össze a mi kis hazánkkal, de ott én még egyszer sem hallottam hasonló hisztit.
És ami még szerintem nem elhanyagolható.. a külföldi példa, ahol szintén több tehetségkutató megy, ha jól tudom különböző csatornákon.. American Idol, X-Faktor.. stb, és mégis megélnek. Oké, Amerika nagyság számilag természetes, hogy nem hasonlítható össze a mi kis hazánkkal, de ott én még egyszer sem hallottam hasonló hisztit.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 05. 13:54
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline |
hát, én az x-faktort így se úgy se fogom nézni... múltkor láttam belőle kb 1 percet... életem egyik legszörnyűbb élménye volt... pasas, nem hogy mozgása nem volt, de énekelni sem tudott, de -a zsűri szerint- vicces volt, jót buliztak rajta és agyon dicsérték, hogy mennyire eredeti meg mennyire jó... vagy talán félreértelmeztem és ebben a műsorban anti-sztárokat keresnek...?
mondjuk a megasztárt sem nagyon nézem. ha valami nagyon jó előadás volt annak úgyis lesz visszhangja, hogy ki esett ki, azt meg a neten meg tom nézni.
mondjuk a megasztárt sem nagyon nézem. ha valami nagyon jó előadás volt annak úgyis lesz visszhangja, hogy ki esett ki, azt meg a neten meg tom nézni.
2010. október 05. 13:56
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline |
arról nem is beszélve, hogy az x-esek ha benne vannak egy újságban, akkor nem a tehetségük miatt, hanem hogy kinek milyen műtétje volt. oda csak műtött embereket vettek be???
2010. október 05. 13:58
nekem 8 :$ amúgyis a megasztárt lesem és lestem eddig is
2010. október 05. 14:03
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.05. 13:41)
Mert ilyen szánalmas a magyar média.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.