A Hivatásos Labdarúgók Szövetsége Juhász Rolandnak, az Anderlecht belga csapat hátvédjének ítélte oda az évtized magyar labdarúgója díjat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Juhász Roland lett a legjobb
2010. október 05. 15:58
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
Németh Krisztián hol van???

2010. október 05. 16:18
xxangi20xx: ezeket a kitüntetéseket a felnőtt válogatott tagjai között osztják szét, Krisztián pedig még U21-es válogatott leginkább, egyetlen felnőtt válogatottsága van eddig csak.
A másik meg, hogy az Évtized csapatába nehezen kerülhetett volna be, hiszen most 21 éves, azaz 10 éve még sehol sem volt... : )
A másik meg, hogy az Évtized csapatába nehezen kerülhetett volna be, hiszen most 21 éves, azaz 10 éve még sehol sem volt... : )
2010. október 05. 20:41
![]() |
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 ![]() |
"2009 legjobb külföldön játszó labdarúgója"-díj, tényleg jó hogy Gera sokat volt kezdő megint, de azért szerintem messze Dzsudzsák volt a legjobb ebben a kategóriában.
2010. október 05. 20:55
![]() |
anita90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 90 Azonosító: 51518 ![]() |
Idézet (Tomasevic92 @ 2010.10.05. 20:41)
"2009 legjobb külföldön játszó labdarúgója"-díj, tényleg jó hogy Gera sokat volt kezdő megint, de azért szerintem messze Dzsudzsák volt a legjobb ebben a kategóriában.
Dzsudzsák lett a második aúgy, de én is neki (mármint Balázsnak) adtam volna...

2010. október 05. 22:49
hm..Gera Zoli gyakorlatilag egymaga verte ki az Európa liga nyolcaddöntőjében a Juventust nemtom mi ha ez nem klasszis teljesítmény...há nemtom mi alapján döntött a zsűri de ők biztosan jobban tudják hogy kikapja ezt a díjat!nyílván Juhász Roland valami olyat csinált amit én nem láttam!

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae összeházasodtak!

Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
A héten hunyt el a színész.

Kylie Jenner és Travis Scott hivatalosan is megváltoztatták a gyermekük nevét
Kylie Jenner és Travis Scott hivatalosan is megváltoztatták a gyermekük nevét
A fiúk nevét akarták megváltoztatni.

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Ebben az Angliába költözésről áradozott.

Jenna Ortega nagyon meglepte a rajongóit
Jenna Ortega nagyon meglepte a rajongóit
A kivi héját is megeszi.