Friderikusz Sándor még mindig kitart akciója mellett, miszerint nem mehet az X-Faktor és a Megasztár egy idősávban ugyanazon a napon. Szerinte a médiahatóság feladata az, hogy rendet rakjon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem mozdul az X-Faktor
2010. október 08. 12:25
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. október 08. 12:30
Ez a Friderikusz vagy tényleg ennyire hülye, vagy csak megrendezett műbalhé az egész a Megasztár népszerűsítésére. Arról nem is beszélve, hogy nem a médiahatóságra, hanem talán a Gazdasági Versenyhivatal hatáskörébe tartozna ez az ügy, ők pedig körberöhögnék ezeket...
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
katiegirl15
2010. október 08. 12:34
Idézet
Ez a Friderikusz vagy tényleg ennyire hülye, vagy csak megrendezett műbalhé az egész a Megasztár népszerűsítésére. Arról nem is beszélve, hogy nem a médiahatóságra, hanem talán a Gazdasági Versenyhivatal hatáskörébe tartozna ez az ügy, ők pedig körberöhögnék ezeket...
2010. október 08. 12:39
még jó,hogy nem modzdulnak,majd hülyék lesznek a Megasztárnak átengedni a helyet,ha már egyszer rivális csatornák...
2010. október 08. 12:40
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.08. 12:30)
Lehet hogy pont ezért nem is foglalkoznak a dologgal. Csak nehogy úgy járjanak mint a Mónika Show
2010. október 08. 12:58
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
most nem tudom mit izél itt a Fiderikusz.. most azért elindítani egy ilyen balhét, mert neki tetszett egy produkció..és hogy más nem láthatta az X-faktor miatt..
hát had döntsük el mi, nézők, hogy mit akarunk nézni..
hát had döntsük el mi, nézők, hogy mit akarunk nézni..
2010. október 08. 13:13
Én megmondom azt kell nézni ami jobban érdekel ennnnnnyi
2010. október 08. 13:16
Én egyet értek vele milyen pofátlanság hogy egy időbe adják le!!!!!! Álljon meg a menet!!! Ez csak arról szól hogy a magyar ország két legnagyobb adója verseng(ahogy Friderikusz is mondta). És mi van azzal aki mind kettőt szeretné nézni!? Én legalábbis mind kettőt szeretném nézni! Kapcsolgassam át reklámról-reklámra!? Baroooommmmmsááágggg!!!!!!!
2010. október 08. 13:16
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Lexy: azaz xD
2010. október 08. 13:34
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline |
Szerintem is!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.