dori2525
basszus, ha a megasztárnak egyszer csökken a nézettsége, akkor takarodjon át a megasztárral együtt egy másik időponra...
Az a bajuk h nem őket nézik, azért van ez az egész műbalhé, hogy kapnák be... xD
_ToTo_ -nak igaza van, érdekes h eddig ez nem volt baj... idióta, szánalmas ***fejek... uhh
félnek h bedöglik a műsoruk, és ezért a másik csatornát b***ogatják...
még jó h nem azt találják ki, h a faktor legyen átrakva hétfő 11 órára...
ésmert a megasztárban "annyi tehetség" van ebben a szériában... xD
Nem mozdul az X-Faktor
2010. október 08. 18:43
Ez az egész "népmozgalom" csak arra volt jó, hogy leplezzék a vereségüket. Ha ez a dolog kicsit lecsillapul, akkor biztos vagyok benne, hogy a Megasztárt átteszik egy másik időpontra.
2010. október 08. 18:50
hűűhaaa XD
pontosan mire is jó ez a időpont váltogatás???
nem mintha érdekelne de azért ez...
pontosan mire is jó ez a időpont váltogatás???
nem mintha érdekelne de azért ez...
2010. október 08. 19:05
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
A Meagsztár sokkal rosszabb. Fogják már fel!!
2010. október 08. 20:37
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (jennymiley00 @ 2010.10.08. 17:20)
De az xFaktort az RTL direkt rakta egyidőbe a Megasztárral, a konkurencia miatt...de ez hülyeség...Friderikusznak igaza van...
Annak idején a Csillag születik és a Megasztár is egy időben volt, mégsem problémázott senki. Nagy szart van igaza.
Ha annyi minden jó előadásról maradunk le, ahogy Fridi állitja, mert annyira jó a műsoruk, akkor miért nem őket nézzük?
Miért nem nekik nagyobb a nézettségük?
2010. október 08. 20:48
eszter03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 8 Azonosító: 134011 offline |
kicsit igaza van a Friderikusznak mert azér tnem pont egy időbe és egy napra kéne teni a músorokat!! más részt meg az RTL akkora rakja végülis amikorra akarja !!! Nessi egyetértek. igy van és kész ha valaki azt nézi akkor azt ha meg nem akor sajnálom de majd ők meg vitatják.
2010. október 08. 21:03
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline |
Már várom, mikor kezd kampányt az óvodások érdekében, hogy szombat délelőtt ne egyszerre adják a rajzfilmeket, mert a gyerekek mindegyiket meg szeretnék nézni, igazságtalan dolog, hogy az egyikről lemaradnak.
2 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan,
_ToTo_
2010. október 09. 10:29
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
"De az xFaktort az RTL direkt rakta egyidőbe a Megasztárral, a konkurencia miatt...de ez hülyeség...Friderikusznak igaza van... " - Pont a TV2 pakolta direkt fél nyolcra a Megasztárt, mikor megtudta, hogy az RTL is fél nyolcra teszi a műsort.
2010. október 09. 10:40
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.09. 10:29)
"De az xFaktort az RTL direkt rakta egyidőbe a Megasztárral, a konkurencia miatt...de ez hülyeség...Friderikusznak igaza van... " - Pont a TV2 pakolta direkt fél nyolcra a Megasztárt, mikor megtudta, hogy az RTL is fél nyolcra teszi a műsort.
Igen, így volt, eredetileg a mega este 8-kor lett volna. A TV2 meg azt gondolhatta, hogy ha valaki fél 8-kor elkezdi majd az X-faktort nézni, már nem fog átkapcsolni 8-kor a TV2-re, ezért ők is gyorsan előrehozták, hogy egy időben kezdődjön.
Én ezek után a cirkusz után amit a tv2 művel, már x-faktor után sem fogok odakapcsolni.
2010. október 09. 11:09
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline |
hát nekem nem mindegy mert nem szeretem a megasztárt és akor mit néznik!!!
2010. október 09. 15:01
ez a friderikusz tiszta dilis? én aszittem mikor láttam a tvben h csak viccel:O
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.