Patai Anna Miley Cyrust énekelt
2010. október 10. 11:28
Bevallom meglepődtem, mert megnéztem a videót, nagyon jó hangja van a korához képest. Viszont hiába bizonygatják, hogy tanul, egy ilyen verseny mellett nem lehet rendesen tanulni, illetve 11 évesen túl kicsi még. A Lüszi 2 meg valamennyire rajta is múlik, most még aranyos szerény kislány, lehet hogy ilyen lesz amikor kiesik, de ha átengedi magát a környezeti hatásoknak, akkor lesz olyan fúria, mint az a mindenki kedvence akkor 13 éves gyerek.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. október 10. 11:29
jó hangja van, de igaza van DirtyDiana90-nek korhatárt kell húzni, mert ilyenkor az iskolában a helye. Egy kis kitekintés a jövőbe:
híres énekes, van pénze a tudása meg nulla. Már megbocsássanak a "rajongói" de még Lola is iskolába jár. Szép a hangja, de fiatalabb nálam, és tudom hogy nekem az énekléshez nincs ilyen hangom, de nem mindenki egyforma. 7 éve kitűnő vagyok, egy egyesem nem volt még kettesem se hármasom is csak egy 7 év alatt. Ezt miért nem értékelik?
Ha nagyképű vagyok bocsánat, kérlek ne tiltassatok ki innen, mert leírtam a véleményemet.
híres énekes, van pénze a tudása meg nulla. Már megbocsássanak a "rajongói" de még Lola is iskolába jár. Szép a hangja, de fiatalabb nálam, és tudom hogy nekem az énekléshez nincs ilyen hangom, de nem mindenki egyforma. 7 éve kitűnő vagyok, egy egyesem nem volt még kettesem se hármasom is csak egy 7 év alatt. Ezt miért nem értékelik?
Ha nagyképű vagyok bocsánat, kérlek ne tiltassatok ki innen, mert leírtam a véleményemet.
2010. október 10. 11:33
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
ott voltam tnap..ügyes volt, de szerintem kieshetne..túl fiatal..lenne egy csomó lehetősége később is..
2010. október 10. 11:36
|
|
Bettyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 135893 offline
|
Valójában az eredeti zene Cyndi Lauper-é volt(katt erre),Miley csak feldolgozta.Egyébként a kislány egész jól énekelt,de szerintem a hangja még túl éretlen.
EszterLondon
2010. október 10. 11:40
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
ez Cindy Lauper száma, a kislánynak jó hangja van, de igazán felnőhetne normálisan
EszterLondon
2010. október 10. 11:52
Jó a hangja, az igaz, de nekem nem szimpi. Ha szép a hangja, évek múlva is az lesz! Ha meg véletlenül kiesik, akkor neki az hatalmas csalódás lenne vagy lesz. Sztem kicsit elkapkodta a dolgokat!
2010. október 10. 12:05
ez a kislány tüneményes pedig én sose szerettem a Megasztárt
2010. október 10. 12:18
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Nem azért, de ez nem Májli Szájru sz dal, hanem CYNDI LAUPER!!!
És ezt a dalt már sokan feldolgozták, pl. AFH vagy éppen Miley Cyrus -.-
És ezt a dalt már sokan feldolgozták, pl. AFH vagy éppen Miley Cyrus -.-
EszterLondon
Kapcsolódó sztárok
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.