tök jó volt
bár nem hiszem, hogy értette...
Patai Anna Miley Cyrust énekelt
2010. október 10. 19:47
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Már nem azért, de ez nagyon nem Miley Cyrus száma! Ne keverjünk össze legendákat egy 18 éves kiscsajjal!
2010. október 10. 19:53
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Nem tudom, hogy ezt miért Miley számaként tüntették föl. Jellemző
CYNDI LAUPER AZ ISTEN SZERELMÉRE!!!
CYNDI LAUPER AZ ISTEN SZERELMÉRE!!!
2010. október 10. 19:55
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Jah, most látom nem én vagyok az egyetlen akinek feltűnt.
RESPECT A TÖBBI MŰVELT TAGNAK! (hangsúlyoznám a művelt szót)
2010. október 10. 20:08
Mrs. Frankenstein |
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.10. 10:58)
Tegnap belenéztem a Megasztárba, de megláttam azt a sok tenyérbemászó arcot (Eszenyi, Friderikusz, Till...) már kapcsoltam is el. Ott az egyetlen normális a zsűriben a Presser Gábor, aki valamit letett az asztalra.
Azt hiszem mi sok dologban egyet szoktunk érteni, de azért most meglepődtem rajtad. Azért nem gondolod, hogy egy kissé túloztál? Nekem például sem Eszenyi Enikővel, sem Friderikusz Sándorral semmi bajom sincsen(Sőt, kifejezetten bírom őket, Pressert is nagyon). Épp ezért nem tudom, hogy Te miért gondolod úgy, hogy ők nem tettek le semmit sem az asztalra. Persze, mindenkinek lehet véleménye, de azt hittem ebben azért a nagy többség egyet ért: Fridi és Enikő is sokat dolgoztak eddigi életükben. Nem is akármilyen színvonalon. Szóval felvilágosítanál, hogy ezt most mire értetted?
2010. október 11. 11:05
Szép hangja van a kislánynak,de még csak 11...Igaza volt Friderikusznak,abban,hogyha megnyeri,2.,3.,stb... lenne akkor mit kezdene azzal?Ő bizony fellépni nem tudna járni,nagyon fiatal ahhoz...Feleslegesne indult most,2 év múlva is lesz megasztár egészen biztos böven ráért volna 13-14 éves korában,mint pl. Hien...Nem Hien nyert mégis nemsokára jön a 2.lemeze.Lüszi meg? 2 évvel volt idősebb mint Anna,de sehol sincs mégis ő lett 2008(?) év női hangja....Szólt róla 1 hétig a média,és most sehol sincs....Várhatott volna ezzel még...
2010. október 12. 19:25
nem tudom észre vettétek-e de Tilla elég idiótán mondja Miley nevét..elkezdi most következik egy: májli szírusz.. mondom ezzel mivan.. -.-"
deam nekem is szimpi a kiscsaj.^^
deam nekem is szimpi a kiscsaj.^^
2010. október 12. 19:41
Idézet (wannascream @ 2010.10.10. 19:47)
Már nem azért, de ez nagyon nem Miley Cyrus száma! Ne keverjünk össze legendákat egy 18 éves kiscsajjal!
Azért van így írva, mert ez a dal Miley lemezén is rajta van, egy feldolgozás. És itt szerintem az emberek 80-90%-a az ő számaként ismeri.
2010. október 12. 19:45
Idézet (EszterLondon @ 2010.10.10. 19:55)
Jah, most látom nem én vagyok az egyetlen akinek feltűnt.
A művelt kifejezés nem abban merül ki, hogy valaki felismer-e egy régi számot eredetiben vagy sem. Gondolom, aki fiatalabb, az nem hallgat régebbi dalokat, így ebben nem tájékozott, de attól más területen még lehet művelt.
Bocsi, de ez a gúnyos hangnem.. muszáj volt felszólalnom.
2010. október 13. 14:02
Mrs. Frankenstein |
Idézet (Dancsy @ 2010.10.12. 19:41)
Azért van így írva, mert ez a dal Miley lemezén is rajta van, egy feldolgozás. És itt szerintem az emberek 80-90%-a az ő számaként ismeri.
Ami nem biztos, hogy büszkeség...
Idézet (Dancsy @ 2010.10.12. 19:45)
A művelt kifejezés nem abban merül ki, hogy valaki felismer-e egy régi számot eredetiben vagy sem. Gondolom, aki fiatalabb, az nem hallgat régebbi dalokat, így ebben nem tájékozott, de attól más területen még lehet művelt.
Csak úgy szólnék, hogy az nem mentség, hogy a tagok nagy többsége "fiatalabb". Nem kötözködésből: de ahogy elnézem Te még idősebb is vagy nálam. Szerintem az rohadtul nem tesz semmit, hogy ki hány éves. Amúgy meg csak azért vagyok ennyire kiakadva a műveltségen, mert annyiszor belefutottam már ezen az oldalon abba, hogy alapismeretekkel nincsenek tisztában a tagok (persze nem az összes, és itt most nem egy zene felismeréséről van szó, hanem más, fontosabb dolgokról), de azt álmukból felébredve is tudják, hogy pontosan mikor született Justin Bieber. Okés, ez egy sztárokkal foglalkozó oldal, de szerintem először a szorzótáblát kéne megtaluni, aztán hallgatni agysejtromboló zajt (amit ők zenének hívnak).
Ez csak az én véleményem, és különben is, akinek nem inge, ne vegye magára!
Szerk.: Mellesleg, ahogyan elnézem, Te szeretsz kötözködni. És ezt nem csak ebből a kommentedből tapasztaltam...
2010. október 13. 18:10
Idézet (EszterLondon @ 2010.10.13. 14:02)
...Mellesleg, ahogyan elnézem, Te szeretsz kötözködni. És ezt nem csak ebből a kommentedből tapasztaltam...
Nem, dehogyis, ne értsd félre! Csak ha azt érzem, hogy muszáj válaszolnom, nem bírom magamban tartani. Ami a szívemen, az a számon
2010. október 13. 20:57
Mrs. Frankenstein |
Idézet (Dancsy @ 2010.10.13. 18:10)
Nem, dehogyis, ne értsd félre! Csak ha azt érzem, hogy muszáj válaszolnom, nem bírom magamban tartani. Ami a szívemen, az a számon
Az nem is gond! Én is így vagyok vele, csak én is tisztázni szerettem volna.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 14. 15:15
Andyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 667 Csatolások: 5 Azonosító: 130361 offline |
Tök rendben volt,nagyon tetszett.Csak az az icike-picike bajom volt vele,hogy nem olyan tiszta a kiejtése.De mondom,egyébként nem volt vele semmi baj,csak ez,és a korához képest nagyon is megállja a helyét.Én megzabálom ezt kis csajt!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.