Nem lesz szombaton Megasztár
2010. október 14. 14:52
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline |
En igen mert igy latom az X-Factor-t is meg a Megasztar -t is.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. október 14. 14:56
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline |
Nekem igazából mindegy, szombaton is azt nézném, az X-faktor nem nagyon érdekel, de leeht, hogy így azért belenézek abba is :]
2010. október 14. 16:58
Egyiket sem nézem,nem érdekelnek.
Egyszóval: nekem ha ott hagyják szombaton (azt hiszem akkor volt) az nekem 8 lett volna.
Egyszóval: nekem ha ott hagyják szombaton (azt hiszem akkor volt) az nekem 8 lett volna.
2010. október 16. 05:06
orsiborsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 123026 offline |
Erre szokták azt mondani, hogy okos enged...nem hiszem, hogy behódoltak volna az RTL-nek, azmeg, hogy valaki azt emlegeti, hogy Friderikusznak az a legnagyobb gondja az iszapkatasztrófa alatt, hogy mikor legyen a megasztár...hát, még a katasztrófa megtörténte előtt kampányolt mellette, és aztán csak folytatta. Ennyi erővel a kedves kommentelő is foglalkozhatna inkább a katasztrófával...amúgy meg, hihetetlen, hogy ezen kell menni a vitának. Mintha nem lenne mindegy, hogy ki mit néz..csak azért, hogy a másik műsort lehúzza az ember. Amúgy ha már itt tartunk, az X faktor egy vicc...véleményem szerint...a zsűri valami hihetetlen mód megjátsza magát..gondolok itt Geszti Péterre, és Keresztes Ildikóra főkét..csak meg kell néni az eredeti, Simon Cowelles műsort, és egyből látszik..vicc...amúgy a másik hátránya a nézőközönség..na az aztán rendesen elveszi a hangulatot sokszor...bocsánat a sok írást, de nem bírtam már megállni, hogy ne szóljak hozzá, amikor minden ilyesmi hírrel kapcsolatosan bugyuta, érdektelen, semmitmondó hozzászólásokat kell olvasni. Tisztelet a kivételnek.Pedig alapvetően elfogadom az ütköző véleményt..de jelenesetben..nem ártana néha érvelni is, nem csak állást foglalni..mert akkor semmi komolyság nincs az ember mondanivalójában.
2010. október 17. 19:29
Én örülök,hogy pénteken van,mert így sokkal előbb láthatjuk!
2010. október 21. 20:15
cherry qeenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 137 Csatolások: 1 Azonosító: 133677 offline |
szerintem nem volt értelme mert ha valaki nagyon szereti úgy is a megsztárt válsztja...
2010. október 23. 11:50
Hát nekem tök mind1 hogy melyiket mikor adják De az tényleg nem volt jó megoldás hogy egyidőbenment a kettő, mert tételezzük fel hogy valaki mindkettőt szerette volna nézni, de mivel egy időben volt ezt nem igazán tehette meg...
És a reklámokat is szinte "szószerint" egy időben adták le.
Szóval így mindenki jól járt ...
És a reklámokat is szinte "szószerint" egy időben adták le.
Szóval így mindenki jól járt ...
2010. október 23. 17:47
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline |
Szerintem ez nem jó, mert az mega alatt megy az RTL-en a Vámpírnaplók, és azt is megnézném.. így viszont választani kell.. =/=
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.