Szereted a keresztneved?
2010. december 14. 20:03
háát régebben nem szerettem de most már kezdem szeretni(Dorina)de egy másik még most is jobban tetszik viszont a második keresztnevem az Ágnes azt nagyon nem szeretem:(
2010. december 14. 20:11
Nekem tetszik a saját nevem ami Ramóna Barbara a becézésüket ( Rami, Barbi) viszont gyűlölöm. Mindig mondom, hogy nem Rami vagyok! Vagy Ramóna, Ram vagy Ramikaa.
Amúgy Izabella - Iza- lett volna a nevem. XD Csak mégsem lett, nemtom miért, azt nem mondta anyu. XD
2010. december 19. 12:15
én meg ha anyum dönt csak akkor Boglárka leszek ha apum akkor meg Andrea:S
2010. december 19. 12:25
Berta vagyok
Egy rokonon kívül nem ismerek mást ilyen névvel. A vezetéknevem elég gyakori, úgyhogy van ami ellensúlyozza. Becézni nem lehet
Egy rokonon kívül nem ismerek mást ilyen névvel. A vezetéknevem elég gyakori, úgyhogy van ami ellensúlyozza. Becézni nem lehet
2010. december 27. 15:10
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Aha. Régebben nem szerettem, de már megbarátkoztam vele.
Főleg a spanyolos hangzása tetszik... Dolóresz...
Uhh... Jut eszembe 2 barátnőm jár táncra, meséltek a csoportnak rólam (gőzöm sincs, hogy miért), erre megkérdezi állítólag az egyik csaj, hogy fiú vagyok vagy lány? Mert a nevemről nem tudta megállapítani...-.- xD
Uhh... Jut eszembe 2 barátnőm jár táncra, meséltek a csoportnak rólam (gőzöm sincs, hogy miért), erre megkérdezi állítólag az egyik csaj, hogy fiú vagyok vagy lány? Mert a nevemről nem tudta megállapítani...-.- xD
2010. december 27. 19:36
A nevem Eszter, és tulajdonképpen szerintem semmi baj ezzel a névvel
Egy bibliai név és nagyjából minden nyelven ugyanúgy van, bárhol felismerik
Szóval igen, én szeretem a nevem
A másik nevem Ágnes, szerintem ez is aranyos, de erről nem igazán veszek tudomást, mert nemnagyon használom
A másik nevem Ágnes, szerintem ez is aranyos, de erről nem igazán veszek tudomást, mert nemnagyon használom
2010. december 27. 19:37
én nemszeretem, de lehetne rosszabb is
viszont három név van ami nagyon tetszik, a Daniella és a Frida meg a Vanda.Ezenek a neveknek örülnék, de hát mostmár ez van..amúgy Flóra a nevem
2010. december 30. 10:42
a nevem Gréta, és én nagyon szeretem mert nem egy extra-különleges név, de azért mégsem hívnak így minden 2. lányt
2010. december 30. 19:12
A Helka már nagyon tetszik,nem úgy mint a fanni -.- szval Helka rulz
2010. december 30. 19:57
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Nekem Fruzsina én nem szeretem ezt a nevet
a Szandra jobb lett volna!
a Szandra jobb lett volna!
2011. január 06. 18:34
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Kitti a nevem..szeretem is meg nem is
Elvagyok vele
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: