Justin Bieber nem csajozhat
2010. október 14. 16:07
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline |
az anyja szerintem tiszta hülye engme az sem érdekelne ha egy hülye lenne és nem lenn ekkora hirneve csak egykicsike én akkor is imádnám és össze jönnék vele
2010. október 14. 16:18
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
Idézet (Cascadaa @ 2010.10.14. 16:05)
Jásztinka anyucinak igaza van!! Am meg nem lenne semmi baj ha lesüllyedne. Már elég idegesítő a nyávogása!!
Jásztinka...okos vagy xD
de milyért is nem csajozhatna 16 évesen,na mind egy,szerintem lehetne már barátnője xD
2010. október 14. 16:24
Nem vagyok fan de nemis utálom őt egyszerűen semleges de az anyja már kiboríttt!!!!! Ne szóljon már bele a fia életébe ő se mondja neki meg hogy milyen színű melltartót vegyen fel XD
2010. október 14. 16:25
OMG xD hát ez jó végre valami feldobja a napomat
de vannak olyan csajok akik tényleg ilyenek!
de vannak olyan csajok akik tényleg ilyenek!
2010. október 14. 16:29
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
XD LULUPeas!!!!
sztem nem kéne az anyjának bele szólnia az életébe!úgysem fog vele elérni semmit!
Justin nem fog leállni a csajozással!XD
am sztem abban az egyben igaza van az anyjának h az a Jasmine v ki csak azért jár vele mert híres akar lenni!ha nincs igazam akk meg fura ízlése van a csajnak!XD
sztem nem kéne az anyjának bele szólnia az életébe!úgysem fog vele elérni semmit!
Justin nem fog leállni a csajozással!XD
am sztem abban az egyben igaza van az anyjának h az a Jasmine v ki csak azért jár vele mert híres akar lenni!ha nincs igazam akk meg fura ízlése van a csajnak!XD
2010. október 14. 16:31
egyet értek LULUPeas-sal azzal a kivétellel h én szeretem JB!! az anyja már mindenbe beleszól... mér ne randizhatna 16 évesen?
2010. október 14. 16:41
igen??? úgy tudtam h az anyját ez egyáltalán nem zavarja
2010. október 14. 17:11
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
DR.CsajokO.o
Hát... Pattie-t nagyon zavarja ha a kicsi fiacskája valamit nem úgy csinál amogy ő mondja.
Biztos vagyok benne, hogy az anyukája csak jót akar neki de szerintem ez már túlzás.
Hát... Pattie-t nagyon zavarja ha a kicsi fiacskája valamit nem úgy csinál amogy ő mondja.
Biztos vagyok benne, hogy az anyukája csak jót akar neki de szerintem ez már túlzás.
2010. október 14. 18:17
anyucika megtiltotta hogy justinka pusziszkodjon mert különben büntit kap és elveri a kis popsiját
2010. október 14. 18:19
Idézet (Liafen @ 2010.10.14. 17:11)
ha az én fiam is 5 éves lesz, én is oda fogok figyelni rá csajozás téren.
Ez nagy
2010. október 14. 18:27
tudom, hogy az anyja csak jót akar neki, de ez már túlzás.
2010. október 14. 18:49
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
ez kemény!! nemtom hogy süllyedhet még lejjebb! gondoljátok a kedves anyuci tud justinka körömlakkjáról??
2010. október 14. 18:51
kitty.14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1046 Csatolások: 0 Azonosító: 124080 offline |
dodoka5 írta
az anyja szerintem tiszta hülye engme az sem érdekelne ha egy hülye lenne és nem lenn ekkora hirneve csak egykicsike én akkor is imádnám és össze jönnék vele
hát megnézném ha a te a fiadal jönnél össze
hát megnézném ha a te a fiadal jönnél össze
2010. október 14. 18:56
Ezazz nem csajozhat különben majdnem mondtam má' neki:
- Jásztinkám ne csajozzá mán
- bocsi attól,aki szereti ezt a hülyét.
- Jásztinkám ne csajozzá mán
- bocsi attól,aki szereti ezt a hülyét.
2010. október 14. 18:57
Bereskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 134002 offline |
Hupsz.
Ez egy kicsit , hát nem is tudom
Számomra eléggé ciki lenne bár szerintem neki is az...de az igaz hogy tényleg vannak olyanok akik csak hírnévhez akarnak jutni híres emberek kihasználásával.
Ez egy kicsit , hát nem is tudom
Számomra eléggé ciki lenne bár szerintem neki is az...de az igaz hogy tényleg vannak olyanok akik csak hírnévhez akarnak jutni híres emberek kihasználásával.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.