Király L. Norbi
2010. december 12. 20:24
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Az elején nekem sem volt bajom vele. Mert az eleje még nem volt annyira nehéz és nem volt ekkora a tét. De most az utolsó háromban vagyunk és egy ÉNEK versenyben !!
A bent maradt másik két versenyzőnek legalább hangja is van és ha a zsűrin múlik akkor Norbi nem marad bent , de sajnos azokon az embereken múlik akik ugyan jót szórakoznak szombaton de majd ha megjelenik egy CD-je , tuti hogy nem fogják megvenni !!
És itt ez a gond ! Csabi és Nikolas legalább majd bírnak Cd-t eladni
A bent maradt másik két versenyzőnek legalább hangja is van és ha a zsűrin múlik akkor Norbi nem marad bent , de sajnos azokon az embereken múlik akik ugyan jót szórakoznak szombaton de majd ha megjelenik egy CD-je , tuti hogy nem fogják megvenni !!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. december 12. 22:00
Idézet (House Of Wax @ 2010.12.12. 20:24)
Az elején nekem sem volt bajom vele. Mert az eleje még nem volt annyira nehéz és nem volt ekkora a tét. De most az utolsó háromban vagyunk és egy ÉNEK versenyben !!
Attól,hogy te nem vennéd meg ne beszélj többesszámba.Sok híres embernek van ilyen hangja.Rácz Gergő-Bennünk a világ-ban nem eröltette a hangját normálisan énekelt és nekem!ez bejött. Meg,ezt mindenkitöl kérdezem már hetek óta,mért kell a másikat szidni??Tehetséges volt mind,aki bejutott a legjobb 12 közé!
Peszti
2010. december 13. 18:11
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Előre is bocsi a Fanoktól,de nekem ez a véleményem:
Nagy Showman...és hát ennyit tudok róla elmondani.A hangja 1enlő a 0-lával.Sok-sok tehetség esett ki miatta akinek nem kellett volna.
Magával az emberrel nincs bajom,de nem bírom végighallgatni az ordibálását,mert ez nem énekhang.És hát ezt a Malek Miki is alátámasztja...szóval ennyi.Remélem Nikolas nyeri!!!
Nagy Showman...és hát ennyit tudok róla elmondani.A hangja 1enlő a 0-lával.Sok-sok tehetség esett ki miatta akinek nem kellett volna.
Magával az emberrel nincs bajom,de nem bírom végighallgatni az ordibálását,mert ez nem énekhang.És hát ezt a Malek Miki is alátámasztja...szóval ennyi.Remélem Nikolas nyeri!!!
Milesss
2010. december 13. 18:25
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (klarii09 @ 2010.12.13. 18:11)
Előre is bocsi a Fanoktól,de nekem ez a véleményem:
Igazad van. Miatta esett ki annyi tehetséges ember, a hangja 0, és ezt Malek Miklós is alátámasztja. De ezt nézni jó, és a sima CD-t nem fogják venni, csak a videoklipet.
2010. december 13. 18:27
Én nem vagyok oda érte... Szerintem ő nem énekel, hanem inkább ordítozik a színpadon. Miért nem a Csillag születik-be ment? XD Ott még talán nyert is volna... Mondjuk itt se kizárt...
2010. december 13. 18:30
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (Nixikee @ 2010.12.13. 18:27)
Én nem vagyok oda érte... Szerintem ő nem énekel, hanem inkább ordítozik a színpadon. Miért nem a Csillag születik-be ment? XD Ott még talán nyert is volna... Mondjuk itt se kizárt...
Teljesen egyetértek.
2010. december 15. 11:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.12.12. 22:00)
Attól,hogy te nem vennéd meg ne beszélj többesszámba.Sok híres embernek van ilyen hangja.Rácz Gergő-Bennünk a világ-ban nem eröltette a hangját normálisan énekelt és nekem!ez bejött. Meg,ezt mindenkitöl kérdezem már hetek óta,mért kell a másikat szidni??Tehetséges volt mind,aki bejutott a legjobb 12 közé!
Bocsi ha bántásnak érződött , hidd el nem akartam senkit megbántani
2010. december 15. 21:16
|
|
GrétiGirleper™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 2104 Csatolások: 103 Azonosító: 134954 offline
|
Idézet (MileyCyrusHU @ 2010.12.15. 21:15)
Ennek a fiatalembernek egyáltalán nincs hangja. Csak azért van bent mert ő egy bohóc.
Amúgy szerintem már igazán kieshetne, mert vannak nála tehetésgesebbek is (példa.: Veca aki kiesett.
)
Saját vélemény!!

teljesen igazad van
2010. december 15. 21:25
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Ez a Norbi gyerek egy tehetségtelen bohóc! Én elhiszem hogy sokan tudnak vele azonosulni, de kérek mindenkit ne azért nyerjen már valaki egy ilyen "tehetség" kutató versenyt mert nyomi
! Ha meg megnyeri remélem elhörögi majd a döntőben himnuszt mert akkor ez kell a népnek adjuk hát meg nekik Norbi! Szerintem tuti siker lenne!
2010. december 16. 08:35
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nagyon kíváncsi leszek, meddig húzza. Szerintem nem fogja megnyerni, bár kétségtelenül az egyik legkitartóbb és leglelkesebb rajongótábora neki van...
2010. december 18. 20:40
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Na, a D. Nagy Lajos duett után mondja valaki, hogy Norbi nem tud énekelni!
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
2010. december 18. 21:48
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.18. 20:40)
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
Egyetértek. Szerintem Norbi nem csak előadónak kiváló, de ha megerőlteti magát egy kicsi, igenis izgalmas hangja van a rekedtségével együtt. A refrént nagyon szépen énekelte, egy darab hamis hang vagy aláintonálás nem volt benne
Ami igazán fura volt, hogy mi történt D. Nagy hangjával???
2010. december 18. 21:51
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.18. 20:40)
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
Egyetértek..Ez naon jó volt
2010. december 18. 22:24
Nikolasz helyett neki kellett volna továbbjutnia4 Biztos vagyok benne h hallunk még felőle! Hajrá CSABA!
Jó voltál NORBI
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.