Mi a kedvenc krimi filmed?
2010. október 17. 13:27
Szerintem egyértelmű
Nem sorozat, hanem film! Kíváncsi lennék!
2010. október 17. 13:58
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
Rengeteg van fel sem tudom sorolni őket
2010. október 17. 17:10
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Mentalista, Dr. Csont, Castle...Ezek csak a legfrissebbek.
Aztán ott vannak a helyszinelők. Az Agatha Christi könyvekből készült filmek, a Sherlock Holmes történetek. Most csak ennyi.
Aztán ott vannak a helyszinelők. Az Agatha Christi könyvekből készült filmek, a Sherlock Holmes történetek. Most csak ennyi.
2010. november 24. 09:30
|
angela1221új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 139425 offline
|
Krimirajongók! Új krimi jelent meg írásban:
Veszélyes futam
Dick Francis - Felix Francis
Max Moreton feltörekvő angol séf. Élete sikerekben bővelkedik: megnyitotta éttermét, és a lóversenypálya melletti vendéglő sorra hozta számára az elismeréseket. Munkájáért Michelin-csillagot kapott, konyhaművészetével pedig számos csodálót és rajongót szerzett. Ám egy este szinte elképzelhetetlen dolog történik: Max díszvacsoráját követően minden vendéget – és magát a séfet is – ételmérgezés dönti ágynak...
További infók: http://konyv-konyvek.hu/veszelyes_futam
Veszélyes futam
Dick Francis - Felix Francis
Max Moreton feltörekvő angol séf. Élete sikerekben bővelkedik: megnyitotta éttermét, és a lóversenypálya melletti vendéglő sorra hozta számára az elismeréseket. Munkájáért Michelin-csillagot kapott, konyhaművészetével pedig számos csodálót és rajongót szerzett. Ám egy este szinte elképzelhetetlen dolog történik: Max díszvacsoráját követően minden vendéget – és magát a séfet is – ételmérgezés dönti ágynak...
További infók: http://konyv-konyvek.hu/veszelyes_futam
2010. december 19. 17:32
Krimi film? Hú, imádom a Poirot filmeket, de a Sátán kutyája abszolút favorit nálam.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: