Justin Bieber dührohamot kapott
2010. október 19. 20:29
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline |
ez nagyon cool!XD
2010. október 19. 20:29
a video elég érdekesen sikeredett főleg a vége... am sztem mindig úgy viselkedik mint egy 10 éves
2010. október 19. 20:36
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Áhh én megmondtam, hogy ez lesz. Viszont jót szórakoztam rajta. *-* Remélem lesz még több dührohama és kiadják DVD-n. Mondjuk ez még mindig jobb, mint hogy megjátssza, hogy ő a nyálas, imádnivaló kisfiú.
2010. október 19. 20:41
jesszus emiatt dührohamot
mennyire látszik ha már valamit nem ér el vagy nem szerez meg hisztizni kezd
mennyire látszik ha már valamit nem ér el vagy nem szerez meg hisztizni kezd
2010. október 19. 20:58
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
OMG te jó ég! Nem tudom, hogy ezen a videón most röhögjek vagy mit csináljak...
Nem kapta meg a jogsit, legalább minden idős néni életben marad!
Nem kapta meg a jogsit, legalább minden idős néni életben marad!
2010. október 19. 20:59
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Kikerestem a sok okoskodónak az USA-ban megszerezhető jogosítvánnyal kapcsolatos dolgokat. Egyet tisztázzunk rögtön az elején Justinka még nem töltötte be a 17 életévét. Ebből kifolyólag nem is lehet még rendes jogosítványa. Itt a többi infó ömlesztve:
16 évesen ha levizsgázol, akkor egy Junior jogsit kapsz, amivel korlátozottan lehet vezetni. 17 évet, ha betöltöd, akkor lehet menni vizsgázni rendes jogsira. De államonként eltérő, hogy egyedül, felnőtt kiséret nélkül mikortól lehet vezetni.
Pl New York államban Junior jogsival lehet vezetni:
reggel 5 - este 9 között: 21 évet betölött jogositvánnyal rendelkező felnött kiséretében,
este 9 - reggel 5 között: nem vezethetsz egyedül az 5. kerületben, Long Islandon, de felnőttel lehet vezetni más városokban.
De van még a Limitált junior jogsi. Ők azok, akik átmentek az elméletin, de még 6 hónapon belül vannak a vezetési vizsgán. Ők nem vezethetnek egyedül, illetve meg van szabva, hogy milyen intervallumban lehet pl. az iskola és a lakóhely között.
16 évesen ha levizsgázol, akkor egy Junior jogsit kapsz, amivel korlátozottan lehet vezetni. 17 évet, ha betöltöd, akkor lehet menni vizsgázni rendes jogsira. De államonként eltérő, hogy egyedül, felnőtt kiséret nélkül mikortól lehet vezetni.
Pl New York államban Junior jogsival lehet vezetni:
reggel 5 - este 9 között: 21 évet betölött jogositvánnyal rendelkező felnött kiséretében,
este 9 - reggel 5 között: nem vezethetsz egyedül az 5. kerületben, Long Islandon, de felnőttel lehet vezetni más városokban.
De van még a Limitált junior jogsi. Ők azok, akik átmentek az elméletin, de még 6 hónapon belül vannak a vezetési vizsgán. Ők nem vezethetnek egyedül, illetve meg van szabva, hogy milyen intervallumban lehet pl. az iskola és a lakóhely között.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. október 19. 21:18
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline |
fúú de hisztis!!! elég gáz!!
2010. október 19. 21:22
SunnyTheBestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 136541 offline |
ez nagyon gáz!!!!!hisztis kisbaba!!!
2010. október 19. 21:39
Még kába maradt a fogorvos után xD Hát ez haláli *nagyon röhög* "I have two fingers.." x'D
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.